Modern interieur, Slaapkamer inspiratie

Van donkere zolder naar lichte luxe slaapkamer suite


Heb hebben hier vaak laten zien dat zolderruimtes heel mooi kunnen zijn. De luxe zolderslaapkamer met het vrijstaande ronde bad is daar een heel mooi voorbeeld van. Ook Marta García-Bardón zag de potentie van haar zolder. Ze had een huis met drie verdiepingen gekocht aan de rand van Madrid. Op de benedenverdieping zijn de woonkamer en de keuken ingericht. Op de eerste verdieping vind je de kinderkamers en de badkamer. En op zolder hebben ze de master bedroom gecreëerd. Een prachtige slaapkamer met een badkamer en suite en een kleine zithoek. Super mooi!

Van donkere zolder naar lichte luxe slaapkamer suite

Open ruimte

Toen Marta het huis net had gekocht, was het in een super verouderde staat. Het was er donker en hokkerig. Het belangrijkste van de verbouwing was dan ook om zoveel mogelijk onnodige muren te verwijderen, zodat er meer open ruimtes zijn ontstaan. Dat geldt ook voor de zolderverdieping. Voorheen was het verdeeld in meerdere kleine kamers, maar nu is het één grote open ruimte geworden.

Van donkere zolder naar lichte luxe slaapkamer suite

Strakke witte vloer en witte muren

Op de vloer vind je een strakke witte gietvloer en de muren én het schuine plafond zijn super strak gestuukt en wit geverfd. Op de vloer is een mooi ivoorwit vloerkleed geplaatst. Door de twee ramen wordt de slaapkamer ook voorzien van natuurlijke lichtinval.

Van donkere zolder naar lichte luxe slaapkamer suite

Open badkamer

Je komt op de zolderverdieping middels een mooie open trap. Links is het bed geplaatst, onder de schuine wand, tegen een handig laag muurtje. Aan de rechterkant vind je de badkamer. Een open badkamer met een luxe douchecabine met op maat gemaakte glazen wanden en luxe regendouche, die strak in het schuine plafond is verwerkt. Daar vind je ook het toilet en de moderne zwevende wastafel. Naast het bed is zelfs een zithoek ingericht.

Van donkere zolder naar lichte luxe slaapkamer suite

Bron: Micasarevista.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam