Eames Lounge Chair

Eames Lounge Chair

Vitra Eames Lounge Chair

Iedereen kent de Eames Lounge Chair. Als iemand deze klassieke lounge stoel niet bij naam kent, herkent diegene het wel als ze het zien staan. Het is ongetwijfeld de bekendste lounge stoel ooit.

De prachtige Eames Lounge Chair is een ontwerp van het bekende ontwerpersduo Charles en Ray Eames. Als stel hebben ze al meerdere designstoelen op hun naam staan. En in 1956 kwam deze clubfauteuil daar dus bij. De Eames Lounge Chair ziet er niet alleen prachtig uit, ook is het zitcomfort optimaal. En dat is natuurlijk niet voor niets. Het ontwerpproces van de Eames Lounge Chair heeft maar liefst een aantal jaren in beslag genomen. De beste materialen en het hoogste vakmanschap zijn gebruikt om de perfecte stoel te creëren.

Herman Miller Eames Lounge Chair

Eames Lounge Chair
Eames Lounge Chair

En dit blijkt allemaal meer dan waard te zijn geweest. De Eames Lounge chair is uitgegroeid tot een echte designerklassieker, die over heel de wereld in de mooiste interieurs wordt geplaatst.

Eames Lounge Chair replica

De Eames Lounge Chair wordt tegenwoordig geproduceerd door twee fabrikanten. Namelijk door Herman Miller en Vitra. De prijzen van deze originele versies kosten meer dan €6000,- per stuk. Maar dan heb je wel een originele Eames Lounge Chair. De echte fans en designliefhebbers zullen het er wel voor over hebben, mits ze over het bedrag beschikken natuurlijk.

Zo niet, dan kan je nog altijd een Eames Lounge Chair replica overwegen. De Eames Lounge Chair replica is een kopie van de originele stoel, waarvan je bijna het verschil niet kunt zien. Alleen de echte kenners kunnen het onderscheid maken. De Eames Lounge Chair replica is al verkrijgbaar voor een prijs van rond €700,-.

Eames Lounge Chair replica

Eames Lounge Chair

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam