Eames stoel

Eames stoel

Ben je op zoek naar een mooie Eames stoel? Lees eerst deze pagina. Op deze pagina vind je namelijk alle informatie die handig zijn voordat je daadwerkelijk een Eames stoel gaat kopen. Je vindt hier achtergrond informatie over de Eames stoel. We laten hier bijvoorbeeld de verschillende Eames stoelen zien. We laten zien wat de originele prijzen zijn van de originele Eames stoelen. En we vertellen over de Eames replica stoelen.

Eames stoel

Eames stoel informatie

Allereerst is het belangrijk om te weten dat Eames stoel niet een bepaald model is. Er zijn verschillende soorten eames stoelen. Bijvoorbeeld de Eames Plastic Armchair, de Eames Plastic Side Chairs of de Wire chair. En ook hierin zijn verschillende varianten van. Al deze modellen en varianten worden vaak onder de noemer ‘Eames stoel’ genoemd.

Eames stoel

Eames stoel ontwerpers

Zoals de naam eigenlijk al verklapt, is de Eames stoel ontworpen door Charles Eames. Chalres Eames is in 1907 geboren in Missouri, heeft architectuur gestudeerd en opende daarna zijn eigen architectenbureau. Samen met zijn vrouw Ray Raiser heeft hij heel veel meubels ontworpen, die nu echte designklassiekers zijn geworden.

Eames stoel

Eames stoel prijs

Zoals boven al gezegd is, is er niet één Eames stoel. Er zijn heel veel verschillende Eames stoelen. Dus ik kan ook niet vertellen wat de prijs is van dé Eames stoel. Wel kan ik je alvast verklappen dat aan alle Eames stoelen een aardig prijskaartje hangt. Gezien de naam en kwaliteit van de Eames stoelen, vind ik natuurlijk dat het allemaal wel waard is.

Eames stoel

Eames stoel replica

Voor de mensen die de originele Eames stoel te duur vinden, is de Eames stoel replica verkrijgbaar. Tegenwoordig wordt alles nagemaakt. Althans, alle mooie dingen. Zo ook de Eames stoel. Je kan de Eames stoel replica bijna niet onderscheiden van de originele versie. Alleen de echte liefhebbers en kenners kunnen het verschil zien. Waarom je voor een Eames stoel replica moet gaan? Gewoonweg omdat het veel goedkoper is.

Klik op BESTELLEN hieronder voor een mooie Eames replica stoel met een mooie prijs!


Eames replica kopen

Eames stoel

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam