Eames Plastic Armchair stoel

Eames Plastic Armchair stoel

De Eames Plastic Armchair stoel is misschien wel één van de populairste Eames stoelen, waarvan de naam afgeleid is van het model met de armleuningen. De originele versie was de allereerste industrieel geproduceerde stoel van kunststof. De moderne versies zijn gemaakt van polypropyleen. Hierdoor zit de Eames Plastic Armchair stoel comfortabeler. Maar dit heeft ook te maken met de organisch zitting inclusief de geïntegreerde armleuningen.

Eames Plastic Armchair stoel

Eames Plastic Armchair stoel varianten

De Eames Plastic Armchair stoel is verkrijgbaar in meerdere varianten. De zitting is voor elk variant hetzelfde. Hetgeen wat elke stoel variant anders maakt, is het onderstel. Je hebt de Eames Plastic Armchair stoel met een houten onderstel (Eames Plastic Armchair DAW), een stalen onderstel met de normale vier poten (Eames Plastic Armchair DAX), een stalen onderstel met de kruisingen (Eames Plastic Armchair DAR) en nog een schommelonderstel (Eames Plastic Armchair RAR). Al deze stoel varianten van de Eames Plastic Armchair hebben een eigen naam.

Door de verschillende onderstellen, kan de Eames Plastic Armchair stoelen in verschillende omgevingen worden ingezet. Van de eetkamer of het thuiskantoor tot en met de tuin.

Naast de verschillende onderstellen, zijn de Eames Plastic Armchair stoelen ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Eames Plastic Armchair replica

De echte liefhebbers willen natuurlijk allemaal een originele versie hebben. Deze kosten wel natuurlijk wat, maar je krijgt zeker waar voor je geld!

Voor de mensen die het er niet voor over hebben om zoveel geld te betalen voor de originele versie, zou je de Eames Plastic Armchair replica kunnen overwegen. Deze zijn bijna niet te onderscheiden ten op zichte van de originele versies, maar zijn wel stukken goedkoper.

Eames Plastic Armchair stoel

Eames Plastic Armchair stoel

Eames Plastic Armchair stoel

Eames Plastic Armchair stoel

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam