Badkamer inspiratie, Woonaccessoires

Leuke wasmanden


Leuke wasmanden

Hoeveel was je ook doet, de hoeveelheid vuile kleding die gewassen moet worden lijkt eindeloos te zijn. Een wasmand is daarom een musthave in huis, zodat alle kleding die netjes in de rij staan voor de wasmachine, op een nette en georganiseerde manier een plekje kunnen krijgen. Dat kan in de wasruimte of washok zijn, de badkamer of in de slaapkamer. En het één hoeft de ander niet uit te sluiten, je kunt ook meerdere wasmanden in verschillende ruimtes plaatsen, of meerdere bij elkaar in één ruimte. Op die manier kan je de kleding ook sorteren op kleur.

Wasmanden zijn niet alleen functioneel, omdat het best een groot object kan zijn, heeft het ook een decoratieve functie. En waarom zou je een lelijke wasmand nemen, als er ook heel veel mooie en leuke wasmanden verkrijgbaar zijn? Je zou zelfs een wasmachine kast kunnen laten bouwen in je badkamer of washok waar je jouw wasmand in kunt doen. Wij helpen je alvast een beetje met jouw was, door een selectie te maken van de mooiste en leukste wasmanden!

1. Grote wasmand Aquanova Nort 76 liter

Wasmanden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Woon je samen met je gezin, dan is een grote wasmand wel fijn, anders raakt het binnen twee dagen al vol. Dit is de Nort wasmand van Aquanova, een grote wasmand met een inhoud van maar liefst 76 liter en een formaat van H 55 x Ø 42 cm. Daarnaast ziet het er ook heel mooi uit, gemaakt van stevig zwart katoen en polyester, en afgewerkt met sterker zwarte leren handgrepen. Wat fijn is, is dat je de binnenzak kunt afsluiten voor extra hygiëne. Deze leuke grote wasmand is hier verkrijgbaar.

Grote wasmand Aquanova Nort 76 liter

2. Bamboe wasmand Rise & Shine 94 liter

Ben je op zoek naar een leuke wasmand met een mooie natuurlijke uitstraling? Hieronder zie je de super leuke wasmand van het merk Rise & Shine. Het is gemaakt van sterk bamboe, gecombineerd met een sterke linnen binnenzak die uitneembaar is. De wasmand is voorzien van een handige deksel met een mooie bijpassende handgreep van touw. Ook aan de zijkant vind je een soortgelijke handgreep, waarmee je de wasmand eenvoudig kunt optillen en verplaatsen. Ook dit is een hele grote wasmand met het formaat H 60 x B 45 x D 35 cm en een inhoud van maar liefst 94 liter. Hier verkrijgbaar, ook in een mooie ronde variant.

leuke bamboe wasmand

3. Ronde wasbox

Naast wasmanden, die vaak een zachte vorm hebben, zijn er ook harde wasboxen verkrijgbaar. Deze ronde wasbox van Brabantia is daar een heel mooi voorbeeld van. Het doet een beetje denken aan een prullenbak, maar het is dus een hele handige wasbox met een uitneembare waszak met handige klittenbandsluiting. Aan de bovenkant vind je een deksel met een zogenaamde ‘Quick drop’ opening, voor het klein wasgoed. Het past super mooi in een modern interieur of een moderne badkamer. Op de afbeelding zie je het in een strakke mat zwarte kleur gecombineerd met een deksel van kurk, maar het is hier verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten.

leuke ronde wasbox brabantia

4. IKEA wasmanden

Bij IKEA kan je terecht voor heel veel verschillende wasmanden. En met de super leuke nieuwe BORSTAD collectie heeft IKEA een aantal hele leuke wasmanden erbij. De BORSTAD collectie bevat functionele huishoudproducten die gemaakt zijn van natuurlijke materialen, lichtere stoffen en zachte kleuraccenten. Ze doen een beetje denken aan de producten van Dille & Kamille. In de collectie vind je drie gevlochten rieten wasmanden, waarvan twee zonder deksel en één met deksel. Welke vind jij het mooist? Klik hier om de hele BORSTAD collectie te bekijken.

ikea wasmanden

5. Grote wasmand met drie vakken

Een grote wasmand is een musthave in een grote huishouden, het liefst met meerdere sorteervakken, zodat je de vuile kleding direct al kunt sorteren op kleur. Wij hebben met deze geweldige wasmand van Wenko de perfecte wasmand gevonden voor een groot gezin. Het formaat is H 57 x B 63 x D 38 cm, en is verdeeld met drie vakken, waarvan elk een inhoud heeft van 43 liter. Wat erg handig is, is dat je deze wasmand kunt inklappen en opbergen. Vind je deze wasmand mooi, maar wil je gewoon een wasmand met één vak of twee vakken. Die zijn ook verkrijgbaar! Klik hier!

Grote wasmand met drie vakken

6. HAY wasmand

Ben je een liefhebber van minimalistisch Scandinavisch design? Dit is de super mooie en leuke wasmand van HAY, ontworpen door de ontwerpers Elric Petit, Grégoire Jeanmonod en Augustin Scott de Martinville van Zwitsers product- en interieur designstudio BIG-GAME. Deze leuke wasmanden van het Deense merk kenmerken zich met een minimalistisch ovaalvormig ontwerp. Je kunt ze als wasmand gebruiken, maar ze zijn ook leuk voor bijvoorbeeld het opbergen van speelgoed. Ze zijn hier verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

HAY wasmand

7. Ferm Living wasmand

Een andere Deense designlabel die hele leuke wasmanden heeft is Ferm Living. Ze hebben een aantal wasmanden die super leuk zijn voor de kinderkamer, maar deze wasmand vinden wij het leukst. Het ontwerp is gemaakt door Herman Studio, en wordt gekenmerkt door een mooi samenstel van subtiele kleuren en vormgeving. De wasmand bestaat uit een zwart gepoedercoat metalen frame en een 100% canvas zak. Het is bovendien een vrij grote wasmand met het formaat b. 50 x h. 65 x d. 40 cm. Klik hier om het te kopen.

Ferm Living wasmand

8. Vipp wasmand

Ben jij een grote fan van de stoere iconische pedaalemmer van Vipp? Goed nieuws, want het Deense merk heeft ook een wasmand ontworpen die geïnspireerd is op die super populaire Vipp prullenbak. De cilindervormige wasmand heeft een inhoud van 75 liter en is voorzien van een roestvrijstalen deksel. De geperforeerde gaatjes in de deksel zorgen ervoor dat de vuile was niet gaat stinken. Daarnaast vind je aan de onderkant handige wieltjes, zodat de wasmand eenvoudig verplaatst kan worden van de badkamer naar de wasmachine in de washok. Ben je verkocht? Klik hier om het te kopen.

mooie wasmand vipp

9. Grote wasmand op wieltjes

Dit is de leuke Compactor Nova wasmand. Een grote wasmand met drie grote vakken, voor het sorteren van de witte, fijne en kleur was. Het heeft een super leuk vintage retro ontwerp, bestaande uit een een verchroomde stalen frame en witte waszakken van katoen. En dankzij de handige wieltjes aan de onderkant kan je ook deze grote wasmand eenvoudig door je huis verplaatsen, zonder dat je last hebt van je rug. Deze leuke wasmand is hier verkrijgbaar!

Grote wasmand op wieltjes

10. VidaXL wasmand

Heb je een kleine badkamer, en ben je daarom op zoek naar en wasmand die je eenvoudig kunt inklappen en opbergen? Dit is de VidaXL wasmand, een mooie wasmand met een populieren houten frame met een harmonica ontwerp, gecombineerd met een crèmekleurige zak. Het formaat is 42 x 70 cm (ø x H). Hier verkrijgbaar!

Leuke wasmand VidaXL

Bekijk ook:
Mooie wasrekken
Mooie wc rolhouders

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam