Woonaccessoires

Mooie wc rolhouders


Vandaag willen heb hebben over mooie wc rolhouders. Je interieur is nooit af. Althans, dat is wat er vaak wordt gezegd. De plinten die nog geplaatst moeten worden, het peertje dat vervangen moet worden, de jaloezie die opgehangen moet worden, noem maar op.

Maar er wordt daarmee ook bedoeld dat er altijd details in het interieur aanwezig zijn, waar niet heel veel aandacht aan besteed worden. De wc rolhouder is daar een heel mooi voorbeeld van. Veel mensen zien wc rolhouders als een eenvoudig functioneel ding bij het toilet, maar juist deze details kunnen het verschil maken. Hoe mooi kan een toilet rolhouder zijn? Dat laten we vandaag zien!

wc-rolhouder-goud

Super stijlvolle toiletrolhouder van goud.

Inspiratie voorbeelden

Hieronder hebben we de mooiste inspiratie voorbeelden voor je op een rijtje gezet van mooie wc rolhouders. Klik op de afbeelding om het te vergroten.

Soorten wc rol houders

Een wc rolhouder is een heel simpel product, maar er zijn heel veel verschillende soorten wc rolhouders. Zo heb je staande wc rolhouders, wc rolhouders die je aan de wand monteert, wc rolhouders met klep, wc rolhouders zonder klep, noem maar op. Daarnaast zijn er ook houders verkrijgbaar voor de reserverollen.

Design wc rol houders

Zoals je ziet zijn er heel veel verschillende soorten wc rolhouders verkrijgbaar. Bij alle bekende bouwmarkten zoals Praxis, Gamma en Karwei zijn wc rolhouders te koop. Bij huishoudwinkels en budgetwinkels zijn prima toiletrolhouders te koop, zoals Hema, Blokker en de Action. Voor elke stijl is wel een bijpassende wc rolhouder te vinden. Of je nou een strak modern toilet hebt, een landelijk toilet of een industrieel toilet.

Daarnaast zijn er ook heel veel designlabels, die hele mooie toiletrolhouders maken. Met deze wc rolhouders zorg je ervoor dat je toilet helemaal wordt afgemaakt. Hieronder hebben we een aantal van die mooie wc rolhouders voor je op een rijtje gezet. Welke vind jij het mooist?

Zelf WC rolhouder maken

Ben je een beetje handig, en houd je van DIY projectjes? Dan zou je ook je eigen DIY toilet rolhouder kunnen maken. Het is immers een eenvoudig product, dus het is niet nodig om het heel ingewikkeld te maken. Bepaalde materialen zijn erg populair. Denk aan gouden, bronzen of zwarte wc rolhouders, maar er zijn nog veel meer leuke ideeën. Bekijk ze hieronder!

wc-rolhouder-koperen-buis

Je kunt ook een super stoere wc rol houder maken van koperen buizen en koppelstukken.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam