Interieur ideeën

Mooie wasrekken


Mooie wasrekken of droogrekken bestaan echt! Sommige dingen wil je gewoon niet in het zicht hebben. Je wilt ze het liefst achter een deur plaatsen, en alleen tevoorschijn halen als je ze nodig hebt. De wasmachine en droger is een goed voorbeeld, tenzij je natuurlijk een mooie washok hebt. Het apparaat van je TV aanbieder is daar ook een goed voorbeeld van. En sommigen hebben dat zelfs voor een TV. Dat geldt ook voor kleinere dingen zoals een strijkplank en de wasrek. Eerlijk is eerlijk, die wil je ook het liefst zo goed mogelijk verstoppen. Maar vandaag willen we laten zien dat er ook hele mooie wasrekken bestaan. 12x Mooie wasrekken die gezien mogen worden!

1. Mooie houten wasrek boven de trap

Wasrekken kunnen veel plek in beslag nemen. Daarom zijn inklapbare wasrekken zo populair. Aan de andere kant kan het soms ook vervelend zijn als je het elke keer weer moet inklappen en opbergen. Daarom is het een goed idee om wasrekken aan het plafond op te hangen. Hieronder zie je een mooi voorbeeld van een mooie houten wasrek, die aan het plafond boven de trap is opgehangen. Ideaal!

mooie wasrek boven trap

2. Mooie George and Willy Everyday Drying wasrek

Dit is de EVERYDAY DRYING wasrek van George and Willy. George and Willy maakt hele praktische producten voor in huis. Ze onderscheiden zich met eenvoudig, maar super stijlvol vormgegeven producten. De Everyday Drying wasrek is daar een heel mooi voorbeeld van. Een mooie houten wasrek, die je ook heel eenvoudig kunt inklappen.

mooie houten droogrek george and willy

3. Mooie waslijn boven de wasmachine

De was kan je overal in huis ophangen, maar het is natuurlijk het meest praktisch als dat dicht bij de wasmachine kan. En wat is dichterbij dan de plek boven de wasmachine? Hieronder hebben ze op een hele stijlvolle manier waslijnen boven de wasmachine opgehangen. Nice!

waslijn boven wasmachine

4. Radiator design wasrek

Door de was bij de radiator op te hangen, zullen de kledingstukken sneller droog worden. Daarom zijn speciale wasrekken uitgevonden, die je aan de radiator kunt hangen. Hieronder zie je een mooi voorbeeld van een mooie radiator design wasrek.

mooie wasrek radiator

5. Hanging drying plafond wasrek George and Willy

Naast de mooie houten Everyday Drying wasrek, heeft George and Willy ook een hele mooie wasrek ontworpen, die je aan het plafond kunt hangen. De stijlvolle wasrek kan je aan het plafond hangen met behulp van een eenvoudig katrolsysteem. Ook bij een schuin plafond is het geen probleem. Met het touwtje kan je de wasrek heel eenvoudig naar beneden halen, zodat je er makkelijk bij kunt komen.

mooie wasrek ophangen aan plafond

6. Mooie IKEA wandwasrek

IKEA heeft alles! En natuurlijk heeft IKEA ook wasrekken, mooie wasrekken. Onderstaande mooie wandwasrek is van IKEA. Een praktische en eenvoudig vormgegeven wasrek, die je in en uit kunt klappen aan de wand. Je kunt er ook meerdere naast elkaar monteren.

mooie wasrek ikea

7. Mooie houten Zigzag wasrek

Dit is de super mooie Zigzag wasrek. Een houten wasrek die uitgevouwen kan worden tot een totale breedte van maar liefst 1.50 m. De wasrek is gemaakt van beukenhout, en kan eenvoudig worden opgebouwen en opgeborgen worden.

mooie-houten-wasrek-staand

Een prachtige staande houten wasrek met drie rekken.

8. Mooie houten HK Living wasrek

Deze wasrek is super populair. Het is de HK LIving wasrek die van mango hout is gemaakt. De wasrek is niet alleen handig om er was mee op te hangen. De kinderen zullen er ook dol op zijn, omdat je met de wasrek ook een leuke tent kunt maken!

hkliving-wasrek

Deze mooie houten wasrek is van HK Living!

9. DIY houten wasrek

Ben je een beetje handig? Dan kan je ook zelf een DIY houten wasrek maken. Home Depot laat met een tutorial zien dat je vrij eenvoudig onderstaande mooie houten wasrek kunt maken. Geweldig!

houten-diy-wasrek

Dit is een DIY wasrek die je heel eenvoudig zelf kunt maken.

10. Houten wasrek aan het plafond

We hebben het al over wasrekken gehad die je heel praktisch aan het plafond kunt hangen. Hieronder zie je nog een voorbeeld. Dit keer is het aan he tplafond in de washok opgehangen.

houten-wasrek-plafond

Een wasrek hoeft niet perse op de vloer geplaatst te worden. Hier is een mooi voorbeeld van een mooie houten wasrek die vlak onder het plafond is gemonteerd.

11. Zwarte design wasrek

Deze mooie zwarte wasrek is ontworpen door Martha Schwindling. Een échte design wasrek bestaande uit gepoedercoate buizen.  De belangrijkste inspiratie kwam van architectuursteigers. Die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke bouwplaats en de ontwerpster wilde een kleinere binnenversie hiervan maken. Een design wasrek die kan worden aangepast aan de huizen van mensen of aan de veranderende eisen van decoratie.

mooie-scandinavishe-wasrek

Fan van Scandinavisch design? Dan vind je deze zwarte wasrek vast geweldig.

12. Steigerbuizen kledingrek

Je kunt ook een kledingrek maken van steigerbuizen, waar kleding middels hangers aan gehangen worden. Super stoer!

steigerbuis-wasrek-washok

Wil je een wasrek met een stoer tintje? Maak een wasrek aan de wand met steigerbuizen.

13. Meerdere wandwasrekken naast elkaar

Heb je niet genoeg aan één wasrek? Dan kan je ook een hele wand inrichten met meerdere wasrekken naast en onder elkaar.

wand-vol-met-wasrekken

Een perfect voorbeeld van hoe je eenvoudige wasrekken aan de muur heel mooi kunt krijgen.

14. Plafond wasrek laag hangen

Het handige van deze houten plafond wasrek, is dat je het ook lekker laag kunt ophangen.

wasrek-aan-palfond-hangen-touw

Deze stijlvolle washek is met touw aan het plafond opgehangen.

15. Mooie witte wandwasrek

Aan deze muur is een mooie witte wandwasrek gemonteerd. De wasrek heeft twee rekken, die je individueel in en uit kunt klappen. Doordat het wit is, is het een super mooie wasrek voor de landelijke en brocante stijl.

witte-wasrek-muur

Mooie witte wandwasrek, die je in en uit kunt klappen. Handig om ruimte te besparen.

Bekijk ook:
20x Wasmachine kast
Beste wasmachine 2022
10x Tips voor het inrichten van de bijkeuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam