Slaapkamer inspiratie

38 Slaapkamer ideeën


Last Updated on juli 7, 2022 by Redactie

De slaapkamer is samen met de badkamer de meest intieme plek in huis. Het is de plek waar je slaapt en waar je uitrust. Daarom is het belangrijk dat je jouw slaapkamer gaat inrichten op de manier zoals jij het fijn vindt. Voor iedereen ziet de ideale slaapkamer er namelijk anders uit. Er zijn dan ook super veel uiteenlopende leuke ideeën, waarmee je jouw slaapkamer leuk, comfortabel, mooi, knus, gezellig en praktisch kunt inrichten. Deze slaapkamer ideeën hebben we verdeeld in de groepen muren, vloeren, badkamer, kasten, bed, zitten in de slaapkamer, verlichting en raamdecoratie. Daarnaast hebben we ook nog een aantal andere leuke slaapkamer ideeën, die ook van pas kunnen komen.

Bekijk de mooie inspiratie voorbeelden, handige tips en laat je inspireren!

slaapkamer ideeën

Slaapkamer muren

De muren zijn een super belangrijk onderdeel in huis. Dat geldt zéker ook voor de slaapkamer. Elke wandafwerking heeft een eigen sfeer uit uitstraling. Je kunt de slaapkamer muren strak stucen en in een mooie muurkleur schilderen. Behang is erg populair in de slaapkamer, wat je eventueel kunt combineren met lambrisering. Het is mogelijk om een muur te bekleden met houten wandbekleding. Wat ook helemaal hot is op het moment is betonstuc. En ongeacht wat voor wandafwerking je ook kiest voor de muren, wanddecoratie is altijd een goed idee.

Slaapkamer muren

1. Muurkleur

Een leuke muurkleur kan wonderen doen in de slaapkamer. Je zou de muren strak kunnen stucen, maar je zou bijvoorbeeld ook voor vliesbehang kunnen kiezen, waar je vervolgens overheen verft. Er zijn zoveel verschillende leuke kleuren. Witte en grijze muren zijn erg gewild, maar je kunt ook denken aan stoere zwarte muren, stijlvolle oud roze muren of olijfgroene muren.

Slaapkamer muurkleur grijs

Slaapkamer muurkleur groen

Slaapkamer muurkleur roze

Slaapkamer muurkleur zwart

Slaapkamer muurkleur blauw

Slaapkamer muurkleur geel

2. Behang

Egaal wit vliesbehang krijgt meestal wel een mooi kleurtje. Daarnaast heb je ook ander soort behang, die helemaal geen bewerking nodig heeft. Door de muren in de slaapkamer te behangen kan je heel eenvoudig de sfeer en uitstraling bepalen in de slaapkamer. Je kunt denken aan fotobehang of bijvoorbeeld behang met een patroon of motiefje. Bloemetjesbehang, behang met een geometrische patroon, betonlook behang, noem maar op. De keuze is reuze!

slaapkamer behang patroon

slaapkamer behang groen

slaapkamer strepen behang

slaapkamer bloemetjes behang

3. Lambrisering

Lambrisering werd vroeger gebruikt ter bescherming van de muren. Tegenwoordig wordt lambrisering vooral gebruikt als decoratie. Houd je van landelijke of rustieke slaapkamers? Dan zijn traditionele houten lambrisering een goed idee. Wil je een strakke moderne slaapkamer? Dan zou je ook een lambrisering kunnen schilderen met een mooi kleurtje.

slaapkamer lambrisering inspiratie

slaapkamer mooie lambrisering

slaapkamer muur ideeën lambrisering

slaapkamer lambrisering

slaapkamer lambrisering ideeën

4. Houten wandbekleding

Ben je op zoek naar een idee om meer sfeer en warmte te geven aan je slaapkamer? Houten wandbekleding kan dé oplossing zijn. Je hoeft niet alle muren te bekleden. Je merkt al direct verschil als je één muur bekleed met houten wandbekleding. Dit kan bijvoorbeeld de muur zijn achter je bed of juist de muur tegenover je bed.

Slaapkamer houten wandbekleding luxe

Slaapkamer houten wandbekleding visgraat

Slaapkamer houten wandbekleding warm

Slaapkamer houten wandbekleding stoer

Slaapkamer houten wandbekleding ideeën

5. Betonstuc

Houd je van industriële interieurs? Dan kan je betonstuc muren overwegen. Betonstuc is een soort pleistermateriaal waarmee je de muren een strakke, stoere betonlook kunt geven. Super leuk voor als je een industriële slaapkamer wilt, maar ook in een landelijke en rustieke slaapkamer zijn betonlook muren erg mooi.

slaapkamer betonstuc muur

slaapkamer muren betonstuc

slaapkamer betonstuc

6. Wanddecoratie

Wanddecoratie mag absoluut niet ontbreken in de slaapkamer. Een traditionele schilderij, opgezette geweien, leuke posters, fotolijsten, noem maar op. Genoeg leuke ideeën om je kale muur in de slaapkamer op te vullen. Wat ook een leuk idee is, is een grote collage van lijsten. Je kunt zelfs een collage maken van verschillende soorten wanddecoratie.

slaapkamer muurcollage lijsten

slaapkamer plank lijsten

slaapkamer wanddecoratie

slaapkamer fotolijsten

slaapkamer lijsten muur

Slaapkamer vloeren

De slaapkamer muren zijn dus erg belangrijk. De muren zijn op z’n minst net zo belangrijker, als het niet belangrijker is. De vloer bepaalt niet alleen de sfeer en uitstraling in de slaapkamer, je moet er ook op lopen. Elk soort vloer heeft z’n eigen voordelen, nadelen en uitstraling. Welke vloer het beste bij jou past, is dus heel erg afhankelijk van je persoonlijke behoeften en smaak.

slaapkamer vloeren ideeën

7. Tapijt

Tapijt is één van de meest klassieke vormen van vloeren. Hoewel tapijt niet heel vaak meer wordt genomen bijvoorbeeld in de woonkamer of keuken, is het nog wel erg populair in de slaapkamer. Dit komt omdat vloerbedekking lekker warm en zacht aanvoelt. Omdat je op blote voeten loopt in de slaapkamer, is tapijt een uitstekende keus.

slaapkamer tapijt inspiratie

slaapkamer tapijt voordelen

tapijt in slaapkamer

slaapkamer tapijt

slaapkamer tapijt ideeën

8. Houten vloer

Een ander soort vloer die erg populair is voor de slaapkamer, is de houten vloer. Hoewel een houten vloer een harde vloer is, voelt het wel altijd lekker warm en comfortabel aan. En dat straalt een houten vloer ook uit. Er zijn bovendien super veel verschillende soorten houten vloeren met verschillende uitstralingen. Je kunt denken aan een visgraat houten vloer, de Hongaarse punt of de ‘normale’ houten vloeren, waarvan de planken recht naast elkaar worden gelegd.

slaapkamer houten vloer ideeën

slaapkamer houten vloer vintage

slaapkamer houten vloer visgraat

slaapkamer houten vloer

slaapkamer houten vloer donker

9. Gietvloer

Steeds meer mensen kiezen voor een gietvloer. De gietvloer vooral erg populair in de woonkamer, keuken en badkamer, vanwege het mooie strakke en naadloze karakter. In de slaapkamer komt het minder vaak voor. Vind je het fijn dat je een comfortabele warme vloer hebt in de slaapkamer, dan zou je ook gietvloer met vloerverwarming kunnen combineren.

slaapkamer gietvloer ideeën

slaapkamer gietvloer inspiratie

slaapkamer gietvloer wit

slaapkamer gietvloer

slaapkamer gietvloer grijs

10. Vloerkleed

Een vloerkleed biedt veel voordelen in de slaapkamer. Een vloerkleed werkt isolerend, voelt lekker zacht en warm aan onder je voeten, en het werkt ook nog eens geluiddempend. Het vloerkleed kan je naast het bed plaatsen, voor het bed, volledig onder het bed of half onder het bed. Je zou zelfs meerdere vloerkleden in de slaapkamer kunnen plaatsen.

slaapkamer vloerkleed uiteinde bed

slaapkamer vloerkleed vintage

slaapkamer vloerkleed leuk

slaapkamer vloerkleed naast bed

slaapkamer vloerkleed onder bed

Badkamer en slaapkamer combineren

In de meeste woningen is de badkamer gescheiden van de slaapkamers. Maar het komt ook voor dat de badkamer met de slaapkamer wordt gecombineerd. Bijvoorbeeld als je in een heel klein appartement woont of juist als je een heel groot huis hebt en twee of zelfs meerdere badkamers in huis wilt. Er zijn heel veel leuke ideeën hoe je een badkamer op een praktische manier met de slaapkamer kunt combineren.

slaapkamer badkamer combineren ideeën

11. Open badkamer in slaapkamer

Een open badkamer zorgt voor licht en ruimtelijkheid. Ventilatie speelt hierin een hele belangrijke rol. Als je geen goede ventilatie in de badkamer en slaapkamer hebt, dan kan het in beide ruimtes erg vochtig worden. Natuurlijke ventilatie in de vorm van ventilatieroosters en ramen zijn vaak niet voldoende. Eigenlijk is een mechanische ventilatie het minst wat je moet hebben, die de vochtige lucht naar buiten afvoert. Een open badkamer in de slaapkamer kan er natuurlijk wel super mooi uitzien. Hieronder zie je een aantal hele mooie inspiratie voorbeelden.

slaapkamer open badkamer schuifdeuren

open badkamer ideeën

open badkamer inloopkast slaapkamer

open badkamer slaapkamer

slaapkamer met open badkamer

12. Bad in slaapkamer

Vroeger kwam het alleen in dure en luxe hotels voor dat je een bad hebt naast je bed. Maar dit idee zou je ook toe kunnen passen in je eigen slaapkamer. Het geeft je slaapkamer een luxe en exclusieve uitstraling. Plaats het bad naast je bed bij het raam, aan het uiteinde van je bed of tegen de muur tegenover je bed. Heb je een moderne slaapkamer, neem dan een strak bad ontwerp. Houd je van vintage en klassiek? Dan is een vrijstaand bad op pootjes natuurlijk een super leuk idee!

slaapkamer bad achter bed

vrijstaand bad in slaapkamer

bad in slaapkamer

bad naast bed

bad op pootjes slaapkamer

Bed

Het bed is de enige meubelstuk die écht niet mag ontbreken in de slaapkamer. In de praktijk worden er natuurlijk veel meer meubels in de slaapkamer geplaatst, maar het bed is de enige echte musthave. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden als het gaat om het bed. Hieronder vind je leuke ideeën en inspiratie voorbeelden voor het hoofdbord, bed met opbergruimte en een hemelbed. Daarnaast delen we ook een aantal leuke ideeën over hoe je een bed op een leuke manier kunt opmaken.

slaapkamer bed ideeën

13. Hoofdbord ideeën

Sommige bedden hebben een hoofdbord en sommigen niet. Het is niet super noodzakelijk, maar een hoofdbord biedt wel een aantal handige voordelen. Zo blijven je kussens bijvoorbeeld goed op hun plek, kan je comfortabeler in bed zitten en voorkom je slijtage aan je muren. Daarnaast kan een hoofdbord er ook gewoon decoratief leuk uitzien. Je hebt standaard hoofdborden die je bij je bed kunt kopen, maar er zijn ook heel veel andere leuke DIY hoofdbord ideeën die je zelf kunt maken. Bijvoorbeeld van leren matten, underlayment of OSB platen, visgraat houten planken, noem maar op.

slaapkamer hoofdbord fluweel

slaapkamer hoofdbord hout

slaapkamer hoofdbord ideeën

slaapkamer hoofdbord behang

slaapkamer hoofdbord diy inspiratie

14. Hemelbed

Hemelbedden werden vroeger gebruikt om ervoor te zorgen dat je de nodige privacy in bed hebt. Maar tegenwoordig neem je een hemelbed vooral omdat je het gewoon mooi vindt. Hoewel hemelbedden ook mogelijk zijn in een kleine slaapkamer, staan ze wel het mooist in een grote slaapkamer met een hoog plafond. Je hoeft er niets aan te hangen, maar het kan handig zijn voor het ophangen van een klamboe of gewoon gordijnen.

slaapkamer hemelbed ideeën

slaapkamer hemelbed inspiratie

slaapkamer hemelbed wit

slaapkamer hemelbed

slaapkamer hemelbed gordijnen

15. Bed met opbergruimte

Opbergruimte is altijd handig in een slaapkamer, vooral als je een kleine slaapkamer hebt. Opbergruimte kan je op verschillende manieren creëren. Zo zou je een bed met opbergruimte kunnen maken. Dit kan een bed zijn met een kast als hoofdboard of ladekasten onder het matras. Super handig voor het opbergen van verschillende spullen!

bed opbergruimte onder matras

bed op kast

opbergruimte in hoofdbord bed

bed hoofdbord kast

bed opbergruimte ladekast

16. Bed opmaken

Niet alleen het bed is belangrijk voor de sfeer en en uitstraling van de slaapkamer, ook de manier waarop je het bed opmaakt kan een grote rol spelen. Mooie hoeslakens, dekbedovertrekken en kussenslopen doen al heel veel. Daarnaast kan je het nog leuker en knusser maken met bijvoorbeeld een bedsprei en leuke sierkussens.

bed mooi opmaken

bed opmaken bedlinnen

bed opmaken ideeën

slaapkamer bed opmaken

bed decoratie

Kasten in de slaapkamer

Over opbergmogelijkheden gesproken… Kasten zijn natuurlijk de meest voor de hand liggende methode om opbergruimte te creëren in de slaapkamer. Voor het opbergen van kleding heb je kledingrek, kledingkast of een inloopkast. Boeken zou je een plekje kunnen geven op de wandplanken. En nachtkastjes naast je bed zijn ook altijd handig voor het opbergen van kleine spulletjes zoals een leesbril, een boek en een glas water.

slaapkamer kast ideeën

17. Kledingkast

Kledingkasten heb je in heel veel soorten, maten en kleuren. Van lage ladekasten tot hoge kledingkasten. De Pax kasten van IKEA zijn super populair, die je helemaal zelf naar wens kunt inrichten. Wat ook altijd een goed idee is, zijn op maat gemaakte kledingkasten. Daarmee kan je zelf bepalen hoe het eruit ziet en wat het formaat is. Op die manier kan je elke centimeter in de slaapkamer optimaal benutten.

open kledingkast slaapkamer

slaapkamer kledingkast inspiratie

slaapkamer kledingkast schuifdeuren

gordijnen voor kledingkast slaapkamer

kledingkast slaapkamer ideeën

18. Inloopkast

Een inloopkast is een droom voor elke vrouw, en tegenwoordig ook voor de man. Als je genoeg ruimte hebt in de slaapkamer, zou je de inloopkast in de slaapkamer kunnen inrichten. Je kunt kiezen voor een open kledingkast, je zou een scheidingswand kunnen plaatsen, of creëert een echte inloopkast en suite.

slaapkamer ikea inloopkast

slaapkamer inloopkast ideeën

slaapkamer inloopkast inspiratie

zolder slaapkamer inloopkast

open inloopkast slaapkamer

19. Kledingrek

Naast een kledingkast kan het ook erg handig zijn om een kledingrek in de slaapkamer te plaatsen. Daar zou je jouw lievelingskledingstukken aan kunnen hangen, die je die week wilt dragen. Je hebt staande kledingrekken, kledingrekken die je aan de wand monteert en kledingstukken aan het plafond. Super leuk allemaal!

slaapkamer kledingrek

slaapkamer kledingrek ideeën

leuke kledingrek slaapkamer

slaapkamer ikea kledingrekken

20. Wandplanken

Het grote voordeel van wandplanken is dat je daarmee geen loopoppervlakte inneemt. Wandplanken zijn dus perfect voor een kleine slaapkamer. Maar ook voor grote slaapkamers kunnen wandplanken een goed idee zijn. Monteer ze hoog aan de muur, zoals aan de muur boven je bed, om ruimte te besparen.

slaapkamer nisje muur boven bed

slaapkamer wandplank ideeën

wandplanken in slaapkamer

kleine slaapkamer wandplank

leuke wandplanken slaapkamer

21. Leuke nachtkastjes

Nachtkastjes zijn altijd handig in de slaapkamer. Dit hoeft geen super grote kast te zijn. Het belangrijkste is dat je een plekje hebt bij je bed, waar je kleine spullen in en op kunt plaatsen die je graag in de buurt wilt hebben. Dit kan een leesbril zijn, een boek, een glas water, je telefoon, je wekker, noem maar op. Een klein wandplankje zou dus al voldoende kunnen zijn.

slaapkamer stapels boeken nachtkastje

stoer nachtkastje slaapkamer

vintage kisten nachtkastje

boomstam nachtkastje

slaapkamer nachtkastjes ideeën

Zitten in de slaapkamer

Je zou op je bed kunnen zitten in de slaapkamer, maar het zou natuurlijk veel fijner zijn als je andere zit mogelijkheden hebt. Dit kan een eenvoudige stoel zijn, een bankje of een comfortabele zithoek. Wil je jouw slaapkamer een speels tintje geven, dan kan je denken aan een hangstoel of een schommel.

slaapkamer ideeën zitten

22. Zithoek

Een zithoek is altijd fijn in de slaapkamer. Je zou het kunnen vergelijken met een hotelkamer, die vaak ingericht is met een zithoek. Een plekje waar je rustig en comfortabel kunt zitten. Een stoel, een lounge chair, een fauteuil… het kan allemaal. Combineer het met een kleine tafel, waar je een glas water of een kopje koffie neer kunt zetten. En maak het af met een leuk vloerkleedje.

slaapkamer zithoek ideeën

slaapkamer zithoek inspiratie

zithoek in slaapkamer

slaapkamer fauteuil

slaapkamer lounge chair

23. Hangstoel

Een hangstoel is een leuke manier om je slaapkamer een speels tintje te geven. Hang het aan je plafond of aan die mooie rustieke houten balken. Is dat niet mogelijk? Dan zou je een hangstoel kunnen nemen met een standaard.

slaapkamer hangstoel inspiratie

hangstoel in slaapkamer

leuke hangstoel slaapkamer

slaapkamer hangstoel

slaapkamer hangstoel ideeën

24. Schommel

Wil je een stapje verder gaan, dan kan een schommel in de slaapkamer een leuk idee zijn. Als je echt wilt schommelen, is het belangrijk dat je voldoende ruimte hebt om het schommelen mogelijk te maken. Wil je er alleen op zitten, dan is dat minder van toepassing.

slaapkamer inspiratie schommel

slaapkamer schommel ideeën

schommel in slaapkamer

25. Bankje

Je kunt ook zitten op een bankje in de slaapkamer. Plaats het bankje bij het raam of aan het uiteinde van je bed. Het is ook een leuk idee om een bankje als een soort kast of dressoir te gebruiken, waar je verschillende leuke decoratie accessoires op plaatst. Stapels boeken of tijdschriften, een plantje, kussens, noem maar op.
slaapkamer ideeën bankje

bankje uiteinde bed

bohemian bankje slaapkamer

houten bankje slaapkamer

26. Stoel

Een eenvoudige stoel zou ook al voldoende kunnen zijn. En net als een bankje, kan je de stoel ook op andere manieren in de slaapkamer gebruiken. Zo zou je de stoel bijvoorbeeld naast je bed kunnen plaatsen en gebruiken als een soort nachtkastje. Super leuk toch!?

rotan lounge chair slaapkamer

rotan stoel slaapkamer

stoel als nachtkastje

stoel hoek slaapkamer

barok stoel slaapkamer

Slaapkamer verlichting

Het is ook belangrijk om na te denken over je slaapkamer verlichting. Je bent namelijk meestal in de slaapkamer als het buiten donker is. Verlichting is dus de enige manier voor licht in de slaapkamer. Gelukkig zijn er hele leuke vormen van verlichting. Stoere hanglampen, mooie wandlampen, handige nachtlampen, etc. Bekijk onderstaande inspiratie voorbeelden!

slaapkamer verlichting ideeën

27. Hanglampen

Als je voor een hanglamp kiest in de slaapkamer, dan denk je meteen aan een hanglamp boven je bed. Maar hanglampen kan je juist ook heel leuk op andere plekken in de slaapkamer hangen. Bijvoorbeeld naast je bed, boven je nachtkastjes. Je zou zelfs een hanglamp aan de wand kunnen ophangen aan een haak.

slaapkamer meerdere hanglampen

slaapkamer hanglamp boven bed

slaapkamer hanglamp boven nachtkastje

slaapkamer hanglamp inspiratie

slaapkamer leuke hanglamp

28. Wandlampen

Wandlampen worden in de slaapkamer meestal als extra verlichting gebruikt, als nachtlamp bij het bed. Voor elke slaapkamerstijl zijn passende wandlampen verkrijgbaar. Van stoere industriële wandlampen tot chique gouden wandlampen.

wandlamp naast bed

slaapkamer wandlamp ideeën

slaapkamer wandlamp inspiratie

29. Nachtlamp

Vaak is de hoofdverlichting in de slaapkamer té fel, waardoor je die het liefst uit wilt laten vlak voordat je naar bed gaat en als je net wakker bent. Dan is het veel prettiger om een nachtlamp aan te zetten. En nachtlampen kunnen super leuk zijn. Hieronder vind je een aantal hele leuke voorbeelden.

slaapkamer nachtlamp nachtkastje

slaapkamer wandlamp nacht

slaapkamer nachtlamp

Slaapkamer raamdecoratie

Raamdecoratie is sowieso erg belangrijk in huis, maar in de slaapkamer is het zelfs nóg belangrijker. Allereerst omdat je de nodige privacy in de slaapkamer wilt creëren. Daarnaast is raamdecoratie ook zonwerend. Niets is vervelender om vermoeid wakker te worden, omdat het zonlicht in je slaapkamer schijnt.

slaapkamer raamdecoratie ideeën

30. Overgordijnen

Overgordijnen zijn de meest klassieke vormen van raamdecoratie in de slaapkamer. Hoewel er inmiddels veel meer vormen zijn bijgekomen, zijn overgordijnen nog steeds heel populair. Het grote voordeel van overgordijnen is dat ze isolerend werken. In de winter houden ze de slaapkamer warm, terwijl ze de warmte in de zomer juist buiten houden. Overgordijnen zien er bovendien ook gewoon erg leuk en sfeervol uit.

slaapkamer overgordijnen ideeën

slaapkamer linnen gordijnen

slaapkamer overgordijnen

31. Jaloezieën

Het voordeel van jaloezieën is dat je daarmee het lichtinval heel goed kunt controleren. Overdag hoef je niet alles open te zetten, zodat je enige vorm van privacy hebt in de slaapkamer. Je hebt houten jaloezieën, kunststof jaloezieën en aluminium jaloezieën.

slaapkamer houten jaloezieën

slaapkamer jaloezieën

slaapkamer jaloezieën zwart

32. Shutters

Shutters zijn één van de meest luxe vormen van raamdecoratie. Ze geven elke slaapkamer een mooie, luxe en exclusieve sfeer. Het past bovendien bij elke interieurstijl. Net als Jaloezieën kan je met shutters het licht ook heel goed controleren.

slaapkamer shutters inspiratie

shutters in slaapkamer

slaapkamer shutters ideeën

33. Plissegordijnen

Dan zou je ook nog plissegordijnen kunnen nemen. Je hebt enkele en dubbele plissegordijnen. Voor de slaapkamer is het belangrijk om zonwerende dubbele plissegordijnen te nemen, zodat het licht er niet doorheen kan komen. Naast dat plissegordijnen er erg mooi uit kunnen zien, hebben ze ook een goede isolerende werking.

plissegordijnen in slaapkamer

plissegordijnen inspiratie

plissegordijnen ideeën slaapkamer

Overige slaapkamer ideeën

Hieronder vind je nog een aantal andere leuke ideeën en tips, waarmee je jouw slaapkamer kunt inrichten. Van ideeën voor het ophangen van de TV, het inrichten van een werkplek tot het decoreren van je slaapkamer met leuke planten.

leuke slaapkamer ideeën

34. TV

Soms wil je gewoon lekker lui vanuit je bed TV kunnen kijken in de slaapkamer. De grote vraag is hoe je de TV een plekje kunt geven in je slaapkamer. Dit kan op een TV meubel, een bijzettafel, maar vanwege de beperkte ruimte is het meest handig als je de TV strak aan de muur ophangt.

tv slaapkamer ideeën

tv aan muur slaapkamer

tv in slaapkamer

35. Make-up tafel

De meeste vrouwen vinden het fijn om een eigen plekje te hebben, waar ze op hun gemak kunnen make-uppen. Een plekje waar ze alle make-up bij de hand hebben, een grote spiegel en een goede praktische zitplek. Zo’n plekje zou je ook in de slaapkamer kunnen inrichten. Hieronder vind je een aantal hele leuke inspiratie voorbeelden van slaapkamers met een make-up tafel.

slaapkamer make up tafel inspiratie

leuke make up tafel slaapkamer

slaapkamer make up tafel ideeën

36. Werkplek

Werken doe je het liefst in een aparte werkplek of desnoods in de woonkamer, maar soms ontkom je er niet aan om de werkplek in de slaapkamer in te richten. Gelukkig hoeft dat geen ramp te zijn. Bekijk onderstaande leuke ideeën en ga aan de slag!

slaapkamer werkplek ideeën

werkplek slaapkamer inspiratie

bureau in slaapkamer

37. Spiegel

Een spiegel is altijd handig in de slaapkamer. Vooral als je ook een kledingkast of een inloopkast in de slaapkamer hebt ingericht. Je wilt immers je outfit kunnen zien. Het mooiste is een grote spiegel, maar ook een kleine spiegel aan de wand zou voldoende kunnen zijn.

grote spiegel naast bed

ronde spiegel slaapkamer

grote spiegel aan muur slaapkamer

38. Planten

Planten zien er niet alleen leuk uit, planten zijn ook goed voor de luchtcirculatie in de slaapkamer. Er zijn zelfs luchtzuiverende planten verkrijgbaar, die alle giftige stoffen uit je slaapkamer verwijdert!

slaapkamer plantje

slaapkamer plantje op nachtkastje

slaapkamer ideeën planten

Bron: Interieur-inrichting.net

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam