Tuininspiratie

Deze voortuin is ingericht als een terras!


De meeste voortuinen hebben een decoratieve functie. Het wordt bestraat, soms wordt het gekaderd door hekwerk, en planten en bloemen horen er ook thuis. Zelden wordt een voortuin gebruikt als een echte buitenruimte, waar je een kunt zitten. Dit komt natuurlijk ook doordat die woningen ook een achtertuin hebben. Maar als de voortuin de enige buitenruimte is aan je huis, dan wil je die natuurlijk wel als een tuin inrichten. Deze voortuin is een mooi voorbeeld, die ingericht is als een terras!

Deze voortuin is ingericht als een terras!

Dubbele benedenwoning

Het is de voortuin van een dubbele benedenwoning uit Zweden. Het is een prachtig pand met mooie ruimtes met hoge enorme plafonds. Op de begane grond vind je de super ruime en lichte woonkamer en woonkeuken, boven zijn de privéruimtes ingericht. Normaal gesproken hebben dit soort woningen in Zweden geen buitenruimte, maar deze dubbele benedenwoning is wél voorzien van een voortuin. De bewoners zijn daar dan ook erg blij mee.

Deze voortuin is ingericht als een terras!

Balkon formaat

De voortuin heeft het formaat van een ruim balkon, met een lengte van ongeveer vier meter en een breedte van anderhalve meter. Je kunt het dus prima als een terras gebruiken. Dat hebben ze dan ook gedaan. Ze hebben er een soort tweede woonkamer van gemaakt, naast de echte woonkamer.

Knusse tweede woonkamer

Het is netjes bestraat met moderne tegels. Aan de linkerkant is een groot jute vloerkleed geplaatst, waar het zitgedeelte is ingericht. Daarop vind je twee hele leuke bamboe stoelen, een zwarte loungestoel, en twee chique gouden tafeltjes. Met verschillende leuke kussens en dekens hebben ze het super knus en gezellig gemaakt. Over de hele voortuin vind je bovendien verschillende leuke plantjes. Deze vind je zowel op de grond, op de tafeltjes als op de lage balustrade van de voortuin. Hierdoor is het een echte tweede woonkamer geworden.

Aan de rechterkant van de voortuin is een eethoek ingericht. Daar hebben ze een grote tuintafel geplaatst, waar een bankje gecombineerd is met twee tuinstoelen.

Deze voortuin is ingericht als een terras!

Deze voortuin is ingericht als een terras!

Deze voortuin is ingericht als een terras!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam