Interieur ideeën

Oud roze muur


Laatst had ik een stukje geschreven over de olijfgroene muur. Een stijlvolle warme kleur die een beetje een klassieke uitstraling heeft. Vandaag wil ik het over een andere mooie kleur hebben, die ook erg mooi staat voor een muur, namelijk oud roze. Roze?!? Raak niet in paniek, want ik heb het niet over prinses roze. Oud roze is juist een doffe roze kleur, die een interieur rustig kan maken. Niet overtuigd? Bekijk dan de onderstaande voorbeelden van verschillende ruimtes met een oud roze muur!

Oud roze muur

Oud roze muur

Verfspecialist Flexa heeft deze mooie kleur ook in hun assortiment opgenomen, onder de naam Frans roze. Je kan natuurlijk ook besluiten om verschillende soorten verf met elkaar te mengen.

Oud roze combineren

Oud roze staat goed bij wit, maar daar zul je niet van opkijken. Wit staat immers bij alles. Maar je kan het ook heel mooi combineren met verschillende tinten grijs. Hieronder heb ik ook een foto gevonden waar een grijze muur met oud roze bedlinnen is gecombineerd. Prachtig! Andere mooie combinaties is met zilver, goud of koper. Deze kunnen terugkomen in bijvoorbeeld fotolijstjes, fittingen, vazen of leuk servies.

Oud roze muur

Oud roze muur

Oud roze muur

Oud roze muur

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam