Tuininspiratie

10x Luxe loungeset


Luxe loungeset

Een moderne tuin kan op heel veel verschillende manieren worden ingericht. Je kunt kiezen uit verschillende soorten tuinafscheidingen, verschillende soorten vloeren, verschillende soorten planten, noem maar op. Maar wat in elke moderne tuin absoluut niet mag ontbreken is een luxe loungeset. Zonder loungeset is een moderne tuin niet compleet. Heb jij er ook nog geen? Wij zijn op zoek gegaan naar de mooiste loungesets, en hebben er tien voor je op een rijtje gezet. Welke vind jij het mooist?

Hout of aluminium?

Loungesets zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen. Hout en aluminium zijn het populairst. Een houten loungeset geeft je tuin meer sfeer en warmte. Wel hebben houten tuinmeubelen iets meer onderhoud nodig. Je kunt ook kiezen voor een loungeset waarbij hout en aluminium zijn gecombineerd. Die combinatie maakt de meubel super strak en modern, maar heeft ook een mooie warme uitstraling. Heb je geen zin in onderhoud? Dan kan je een aluminium loungeset overwegen. Aluminium loungesets zijn eenvoudig schoon te maken, super licht en passen perfect bij een moderne tuin.

1. Exotan St. Peter loungeset

De St. Peter loungeset van het merk Exotan is een mooie teakhouten loungeset, bestaande uit een grote hoekbank en een bijpassende hocker. De bank kenmerkt zich met een hoge leuning, waardoor je heerlijk achterover kunt leunen. Dankzij de stevige dikke zit- en rugkussens zit je bovendien altijd super comfortabel.

Luxe loungeset Exotan St. Peter

2. Isla loungeset

De Isla loungeset is een echte design loungeset, die in 2016 op de B3 beurs zelfs verkozen werd als winnaar van de Design award. De teakhouten loungeset bestaat uit een grote hoekbank en een bijpassende lage tafel. De loungebank kenmerkt zich met een lage zithoogte en is voorzien van los in te delen rugleuningen van dunne aluminium. Deze zijn bovendien in zowel aan de voorkant als de achterkant van de bank te plaatsen, waardoor je een hele speelse indeling kunt creëren. De grote grijze kussens zijn voorzien van een speciale coating die zorgen dat de kussens water- en vuilafstotend zijn.

Luxe loungeset suns isla

3. Exotan Paradiso loungeset

Dit is de Paradiso loungeset van Exotan. Wat deze luxe loungeset zo bijzonder maakt, is dat het onderstel van teakhout een soort platform is waar luxe loungekussens op geplaatst zijn. Dit ziet er niet alleen mooi uit, de zijkanten die iets uitsteken, kunnen bovendien erg handig als tafel gebruiken waar je spullen op kunt plaatsen. Daarnaast wordt bij deze loungeset ook een mooie bijpassende loungetafel geleverd.

Luxe loungeset Exotan Paradiso loungeset

4. Suns Lago loungeset

De Lago loungeset van Suns is een hele mooie moderne loungeset. De loungebank bestaat uit drie elementen, namelijk een linkse bank, een rechtse bank en een hoekelement. Het is volledig gemaakt van aluminium dat donkergrijs gepoedercoated is. De bank kenmerkt zich met een schuine constructie, die ervoor zorgen dat de zachte kussens extra goed tot hun recht komen. Wat ook erg leuk is, is dat je twee tafeltjes erbij krijg, één met een diameter van 60 centimeter en één met een diameter van 80 centimeter.

Luxe loungeset lago

5. Suns Memphis loungeset

Ook dit is een loungeset van het merk Suns, genaamd Memphis. Voor deze loungeset is een aluminum onderstel en rugleuning gecombineerd met een mooie warme teakhouten afwerking. Naast de zijjkanten van de bank die als tafels gebruikt kunnen worden, wordt er ook een hele handige in hoogte verstelbare tafel bijgeleverd.

Luxe loungeset sun memphis

6. 4 Seasons Patio loungeset

De Patio loungeset van 4 Seasons Outdoor is een B3 Design awardwinnende loungeset. En dat is te zien! De slanke lijnen van het RVS gepoedercoated frame is super stijlvol, en is afgewerkt met warme teakhouten stroken en en een hele chique donkere bladen met een marmer look. De loungetafel is aan de onderzijde voorzien van een handig vakje waar je tijdschriften in kunt opbergen.

Luxe 4 Seasons Patio loungeset

7. 4 Seasons Capitol loungeset

De Capitol loungeset van 4 seasons heeft een andere opstelling dan bovenstaande loungesets. In plaats van een hoekbank en een tafel, bestaat deze loungeset uit een rechte bank, een tafel, twee lounge stoelen en een comfortabel voetenbankje. Hiermee kan je een echte zithoek inrichten in de tuin. Gepoedercoated RVS en teakhouten stroken zorgt voor een moderne look.

4 Seasons Capitol loungeset

8. 4 Seasons Duke loungeset

Dit is de 4 Seasons Duke loungeset, die kwa ontwerp een beetje doet denken aan de Suns Memphis loungeset. Ook deze loungeset steekt het onderstel namelijk iets uit, die als tafeltjes gebruikt kunnen worden. Het verschil is dat bij deze loungeset de zwarte aluminium poten ook over de houten planken lopen. Ook zijn de comfortabele loungekussens een stuk lichter kwa kleur. Naast de hoekbank hoort de luxe loungestoel ook bij de set!

Luxe 4 Seasons Duke loungeset

9. Suns Java loungeset

De Duke loungeset van 4 Seasons heeft een mooi onderframe van aluminium, dat ervoor zorgt dat het teakhout geen contact maakt met de grond, en hierdoor langer mooi blijft. Aan de verstelbare rugleuningen vind je hele leuke houten details die de loungeset een exotisch vakantiegevoel geven.

Luxe loungeset suns Java

10. Suns Newton XL loungeset – matt white

De Suns Newton XL loungeset lijkt heel erg op de Exotan St. Peter loungeset. Het grote verschil zit in het materiaal en de kleur. De Newton XL loungeset is namelijk gemaakt van wit aluminium. Hierdoor heeft de loungeset een hele luxe en moderne look, wat bijvoorbeeld erg mooi is voor een luxe Ibiza tuin.

luxe Suns Newton XL loungeset - matt white

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam