Industrieel interieur, Scandinavisch interieur, Slaapkamer inspiratie

Deze slaapkamer heeft een super stoere glazen wand met stalen kozijnen!


Zwarte staal zien we steeds vaker terugkomen in het interieur. Zwarte stalen raamkozijnen, stalen deuren, zwarte stalen poten, zwarte stalen trapleuningen, noem maar op. Vandaag nemen we een kijkje in een slaapkamer, die voorzien is van een super stoere glazen wand met stalen kozijnen!

slaapkamer-super-stoere-glazen-wand-stalen-kozijnen-2

Glazen wand en stalen kozijnen

Je zou het niet zeggen, maar het is de slaapkamer van een klein appartement van slechts 45m2. Om het appartement tóch wat ruimtelijker te maken, hebben ze onder andere de vaste muur tussen de woonkamer en de slaapkamer verwijderd. Daar is nu een grote glazen wand geplaatst met stoere zwarte stalen kozijnen. De glazen wand zorgt niet alleen voor ruimtelijkheid in het appartement, maar het zorgt er ook voor dat het natuurlijk zonlicht vanuit de woonkamer in de slaapkamer kan komen. Niet is fijner dan natuurlijk zonlicht! En als ze gaan slapen, dan kunnen ze de gordijnen aan de binnenkant van de slaapkamer dichtdoen.

slaapkamer-super-stoere-glazen-wand-stalen-kozijnen

Slaapkamer decoratie

De glazen wand met stalen kozijnen is niet het enige wat mooi is in deze slaapkamer. Je vindt er nog veel meer leuke inspiratie ideeën. Zo is de muur waar het bed tegenaan is geplaatst stijlvol gedecoreerd met een collage van verschillende mooie zwart wit foto’s. In plaats van deze in te lijsten, zijn ze tegen de muur geplakt met tape. Ook de muur links van het bed is leuk gedecoreerd. Daar vind je een grote zwarte decoratieladder, waar kleding en handdoeken aan gehangen kunnen worden, een grote groene plant en een grote ingelijste schilderij.

Het bed is bovendien ook super nice opgemaakt met mooi bedlinnen in verschillende grijstinten.

slaapkamer-stalen-kozijnen-glazen-wand

glazen-wand-woonkamer-slaapkamer

decoratieladder-slaapkamer

muurcollage-slaapkamer

Wil je meer leuke ideeën opdoen voor de inrichting van je slaapkamer? Klik hier!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam