Kinderkamer inspiratie, Modern interieur

Stoere blauwe kinderkamer met ombre muren


We nemen vandaag een kijkje in een hele stoere kinderkamer. De kinderkamer die blogger Laura, van de blog Heinässä Heiluvassa, heeft ingericht voor haar twee zoons. Het is een echte stoere jongenskamer geworden met super leuke en originele frisse ideeën. Kom binnenkijken en raak geïnspireerd!

stoere-blauwe-kinderkamer-ombre-muren

Witte gietvloer en ombre muren

Er lag al een hele mooie strakke witte gietvloer in de kamer. Ook de muren waren wit, maar daar wilde Laura verandering in brengen. De kinderen wilden muren die op de blauwe lucht lijken. Laura had daar een super leuk idee voor bedacht. In plaats van standaard blauwe muren of behang, besloot ze de muren in een aantal lagen te schilderen in verschillende tinten blauw. Tussen de verschillende lagen is bovendien een super leuk ombre effect gecreëerd.

ombre-muren-kinderkamer

Stapelbed huis

In de hoek van de kamer vind je het bed. Een groot wit stapelbed in de vorm van een huisje. Onder het bed is opbergruimte gecreëerd in de vorm van twee grote witte kasten op wieltjes. Super handig.

Klimrek

Tegen de grote blauwe ombre muur vind je nog een ander leuk element. Daar is namelijk een grote witte klimrek gecreëerd. Deze is niet alleen leuk voor de kinderen, maar het geeft de kinderkamer ook een leuk en speels effect.

De strakke witte vloer wordt gebroken door een grote vloerkleed. Een stijlvolle grote vloerkleed met een leuk wolkjespatroon, die perfect past bij de blauwe ombre muur.

zwevende-wandkast-kinderkamer

Naast blauw en wit, vind je in deze kinderkamer ook houttinten terug. Het houten krukje bijvoorbeeld of de houten wandkast. Ook de gitaar en de nijlpaard spaarpot hebben een houttintje.

houten-accenten-kinderkamer

Bron: Heinassaheiluvassa.fi

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam