Interieur ideeën

Washok ideeën


Van de week hadden we het over de radiator, die je het liefst achter een ombouw weg wilt werken, zodat deze niet in het zicht is. Datzelfde geldt eigenlijk nog meer voor de wasmachine en droger. In de woonkamer en keuken is het totaal niet logisch en in de badkamer wil je het ook niet kwijt – tenzij je natuurlijk een handige bijkeuken hebt. Het meest ideale is een aparte washok. Een ruimte met een wasmachine kast of wasmachine verhoger waar je de wasmachine en droger kwijt kunt, maar bijvoorbeeld ook de stofzuiger, wasmanden, voorraad, etc. Wij laten vandaag de mooiste washok voorbeelden zien met de leukste inspiratie ideeën!

Washok ideeën

Washok ideeën

Wasmachine, droger en wasrek

De wasmachine en droger worden veelal naast elkaar geplaatst of op elkaar gestapeld. Dit is de meest praktische manier omdat je de was gemakkelijk van de wasmachine over kunt plaatsen naar de droger. Je zult vaak ook kleding hebben die niet in de droger mogen. Daarom is het ook handig om een droogrek in de buurt te hebben. Als je de ruimte voor hebt, is het ook handig om deze aan de wand te monteren. Sommige wasrekken kan je ook handig inklappen.

Washok ideeën

Washok ideeën

Opbergruimte

Hiernaast is opbergruimte ook belangrijk voor een praktische washok. Opbergruimte voor voorraad van bijvoorbeeld wasmiddel, schoonmaak spullen, handdoeken, noem maar op. En hoe meer je deze achter gesloten deuren verbergt, hoe netter en minder chaotisch het wordt.

Een tip is om een op maat gemaakte kast te laten maken. Met een maatkast zorg je ervoor dat elke centimeter goed wordt benut.

Washok ideeën

Washok ideeën

Washok ideeën

Washok ideeën

Washok ideeën

Washok ideeën

Washok ideeën

Washok ideeën

Washok ideeën

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam