Industrieel interieur, Kantoor

Het kantoor van interieurontwerp bureau Arkee


Binnenkijken in leuke kantoren van leuke bedrijven is leuk, maar binnenkijken in leuke kantoren van interieurontwerpers en architecten is nog veel leuker. Het is namelijk hun werk om mooie interieurs te creëren. En dan kunnen ze het niet maken om zelf een lelijk kantoor te hebben. Daar zal interieurontwerp bureau Arkee het ongetwijfeld mee eens zijn. Ze hebben namelijk een nieuw kantoor waar ze super blij en trots op zijn. Wij begrijpen wel waarom!

Het kantoor van interieurontwerp bureau Arkee

Industrieel kantoor

Het kantoor van het interieurontwerp bureau is gelegen in Collingwood in Australië. Het is een voormalige print magazijn, die zij volledig omgetoverd hebben tot een nieuw, mooi en super stoer kantoor. Ze hebben wel zoveel mogelijk originele details behouden om de ziel van het gebouw in tact te laten. Denk aan de witte bakstenen muren, de originele stoere raampartijen, betonnen vloeren, betonnen plafond, noem maar op.

Het kantoor van interieurontwerp bureau Arkee

Mooi en praktisch

Het kantoor moest er mooi uitzien, maar natuurlijk moest het ook praktisch ingericht worden, waar medewerkers zich prettig voelen en goed kunnen werken. Voor het grote raam met stoere zwarte stalen kozijnen, is de werkplek voor iedereen ingericht. Een grote werkplek waar bijna heel het bedrijf aan werkt. Vooral de industriele sfeer is hier geweldig met de stalen kozijnen, het betonnen plafond en de dikke leidingen die aan het plafond hangen. En voor de medewerkers is het vooral fijn dat het hier heerlijk licht is door de aanwezige ramen en glazen deuren.

Het kantoor van interieurontwerp bureau Arkee

Het kantoor van interieurontwerp bureau Arkee

Bron: Arkee.com.au

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam