Kinderkamer inspiratie

Kinderkamer met leuke creatieve ideeën


Hieronder vind je de eclectische kinderkamer die kunstenares Anna-Maria Shmorgoner heeft ingericht voor haar kind. De kunstenares woont samen met haar gezin in een super stoer appartement van 100m2 in Oekraïne, die ze met behulp van de interieurontwerpers van Svoya Studio heeft ingericht. Door het gehele interieur zijn creatieve, leuke en speelse elementen toegevoegd, die het appartement uniek maken. Ook de kinderkamer ziet er geweldig leuk uit!

Kinderkamer met leuke creatieve ideeën

Creatieve lounge

De kunstenares vindt het belangrijk dat een kinderkamer ingericht moet worden voor het kind. Samen met de interieurontwerpers heeft ze daarom een aantal super leuke ideeën bedacht, die kinderen helemaal geweldig zullen vinden. Zo is er in de grote nis aan de rechterkant een lounge gecreeerd met twee lagen. Aan de onderkant is een comfortabele grijze bank geplaatst, terwijl aan de bovenkant een soort net is gespannen, waar je lekker kunt loungen. Middels een zwarte stalen trap kan je daar op klimmen.

Kinderkamer met leuke creatieve ideeën

Bedstede met krijtbord

Er is ook iets leuks bedacht voor de andere grote muur. Daar is namelijk een bedstede ingericht, die voorzien is van chique paneel kastdeuren met veel opbergruimte. Daaromheen is de muur bekleed met krijtbord verf, waar de kinderen los kunnen gaan met tekenen en kleuren.

Centraal in de kinderkamer is een grote vloerkleed geplaatst waar comfortabele gespeeld kan worden.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam