Interieur ideeën

Combinatie van de washok en de inloopkast


De wasmachine en droger plaats je meestal in de badkamer, de berging of je hebt een aparte washok met wasmachine kast. De visuele ontwerpers van Z.Design architecture laat zien dat het ook anders kan. Zij hebben namelijk een interieurontwerp gemaakt voor een modern appartement uit Oekraïne. In dat ontwerp hebben ze een hele bijzondere inloopkast ontworpen, die gecombineerd wordt met de washok. Interessant…

Combinatie van de washok en de inloopkast

Glazen wanden

Het interieurontwerp kenmerkt zich met strakke moderne lijnen. Door de gebruikte materialen en een goed doordacht lichtplan, straalt het appartement heel veel luxe uit. De inloopkast is daar een heel mooi voorbeeld van. Het is ingericht in de hal, en door de grote glazen wanden, is het een transparante inloopkast geworden. Zowel de hal als de inloopkast straalt ruimtelijkheid uit.

Combinatie van de washok en de inloopkast

Combinatie van de washok en de inloopkast

Praktisch

Er is een op maat gemaakte grote open wandkast gerealiseerd, bestaande uit een stoere zwarte frame van staal. Zowel de bovenkant als de onderkant is voorzien van kledingroedes. Linksonder vind je de wasmachine en de droger. Het klinkt misschien in eerste instantie een beetje ongebruikelijk of zelfs raar om de washok en de inloopkast te combineren, maar eigenlijk is het heel erg praktisch. Na het wassen en drogen van de kledingstukken, kunnen ze direct opgeborgen worden in de kast. Ideaal!

Combinatie van de washok en de inloopkast

Bekijk ook:
10x Tips voor het inrichten van de bijkeuken
12x Inloopkast maken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam