Meubels

10x Grijze bank


grijze bank

Wil jij een grijs bankstel kopen, maar je weet niet waar je moet zoeken? Wij hebben tien mooie grijze banken voor je op een rijtje gezet, waar wij in ieder geval erg enthousiast over zijn. Succes!

Grijze banken zijn mega populair – grijs is misschien zelfs wel dé meest populaire bankkleur. En dat is natuurlijk niet voor niets. Grijs is een neutrale kleur en kunnen makkelijk gecombineerd worden met andere kleuren en meubels in een ruimte. Dit maakt een grijze bank een geschikte keuze voor veel verschillende interieurstijlen, van strak moderne interieurs tot rustieke landelijke interieurs en stoere industriële interieurs. Grijs wordt ook vaak geassocieerd met rust en stabiliteit, wat kan bijdragen aan een ontspannen en comfortabele sfeer in de woonkamer. Daarnaast is grijs is een kleur die nooit uit de mode raakt, waardoor je er ook niet zo snel op uitgekeken zult raken.

Ben je op zoek naar een mooie nieuwe grijze bank voor jouw huis? Grijze banken zijn er in overvloed – zóveel dat je soms niet meer weet waar je moet zoeken. Daarom hebben wij het voorwerk voor jou gedaan, en hebben we tien super mooie en stijlvolle grijze banken voor je op een rijtje gezet. Welk grijze bank zou jij graag in jouw woonkamer willen hebben?

1. Hoekbank Pompei

Ben je op zoek naar een grote loungebank met een strakke moderne uitstraling? Met de hoekbank Pompei van Enzo Luca geniet je van comfortabele luxe in je eigen woonkamer. De ruime zit- en rugkussens gevuld met dons zorgen voor een heerlijke zitervaring. Het dienblad versterkt de loungesfeer – een handig plekje waar je een glas of een kopje op kunt zetten. Deze stijlvolle grijze bank is naar wens te combineren. Kies uit prachtige materialen of een andere kleur om jouw droomhoekbank samen te stellen.

Prijs: €8399,-

grijze bank hoekbank pompei

2. Loungebank Montel Brook

De lonungebank Montel Brook van Piet Klerkx ziet er niet alleen modern uit, het is ook daadwerkelijk een hele moderne bank, die je zelfs kunt voorzien van geïntegreerde USB-poorten. Op die manier kan je dus altijd probleemloos je telefoon opladen in je zithoek. De armleuningen zijn geïntegreerd in de zitting en hebben hoge poten voor een ruimtelijk effect. De beige-grijze kleurtint straalt bovendien heel veel sfeer en warmte uit!

Prijs: €3849,-

grijze bank loungebank montel brook

3. Hoekbank President Dubbel

De hoekbank President Dubbel van Piet Klerkx is een luxueuze en comfortabele bank met een moderne en tijdloze uitstraling, terwijl de ronde zwarte poten voor een industrieel tintje zorgen. Het is een tweezits bank met een chaise longue aan één zijde, waardoor er veel zit- en ligruimte is. De bank is verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren, zodat je de mogelijkheid heeft om de bank aan te passen aan je eigen smaak en interieur.

Prijs: €3799,-

grijze hoekbank presidential double

4. Hoekbank Cosy Plus

Deze hoekbank van Montèl wordt niet voor niets Cosy Plus genoemd – het is de ideale bank waar je heerlijk onderuit kunt zitten, onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Het kenmerkt zich met een modern strak ontwerp, met mooie leuningen en zwarte ronde puntige poten. In deze woonkamer is de grijze hoekbank perfect gestyled met leuke okergele kussens.

Prijs: €2799,-

grijze hoekbank cosy montel

5. 3-zitsbank Phillipe

Ben je op zoek naar een mooie grijze 3-zitsbank? Bij Piet Klerkx zijn we de super mooie 3-zitsbank Philippe tegengekomen. Deze bank ziet er niet alleen mooi uit, maar zit ook super comfortabel, dankzij de pocketvering, koudschuim vulling en de hoge rugleuningen. De slanke zwarte poten zorgen bovendien voor een stoere uistraling in elke woonkamer.

Prijs: €1699,-

grijze driezitsbank

6. Hoekbank Flex

Deze grijze bank, hoekbank Flex, behoort tot één van onze favoriete banken uit deze lijst. Het is een modulaire bank, die je helemaal zelf met losse elementen kunt samenstellen. Dit verklaart ook de naam ‘flex’. Zo kan je een kleine hoekbank creëren, maar ook een mega grote u-vormige bank als je een grote woonkamer hebt. Het ontwerp kenmerkt zich met een hoog designer-gehalte, met mooie afgeronde hoeken en klassieke knopen in de zitting van de bank.

Prijs: €1999,-

grijze hoekbank flex

7. Hoekbank Point

Wil je een comfortabele bank waar je elke avond heerlijk in kunt neerploffen? Met deze mooie hoekbank, genaamd Point, is dat mogelijk! Dit is te danken aan het sandwichschuim, waarmee de bank is gevuld. Het ontwerp kenmerkt zich met nonchalange losse rugkussens, zachte zitting en een strak modern zwart onderstel.

Prijs: €1699,-

grijze hoekbank point

8. Hoekbank Star

Zoals je weet, zijn er super veel verschillende tinten grijs. De lijst bevat nu vooral lichtgrijze banken, maar donkergrijze banken – soms ook antraciet genoemd, kunnen ook heel mooi en stoer zijn. Onderstaande bank is daar een heel mooi voorbeeld van, genaamd Star, een grote u-bank waar je languit in kunt zitten en liggen. Je kunt zelfs voor extra stevige bonellvering kiezen, voor extra comfort en luxe.

Prijs: €2099.01

grijze bank star

9. 3,5 Zitsbank Lucado

Heb je een een kleine woonkamer, en ben je op zoek naar een compacte bank, maar tóch voldoende zitplekken biedt? Lucado is een compacte 3,5 Zitsbank, die plaats biedt tot vier personen. Het ontwerp is strak modern, wat geldt voor zowel de zitting, de leuningen als de slanke zwarte stalen poten.

Prijs: €1999,-

kleine grijze bank

10. 3,5 Zitsbank Yora

Een andere leuke 3,5 zitsbank die verkrijgbaar is bij Piet Klerkx, is Yora. Met een breedte van maar drie meter, biedt deze mooie bank heel veel zitruimte. En dankzij de vier brede zit- en rugkussens, die allen gevuld zijn met koudschuim en siliconen watten, ben je verzekerd van optimale zitcomfort. Je kunt de bank zelfs uitbreiden met een bijpassende hocker, die je kunt gebruiken als voetensteun, of in combinatie met een mooi dienboord kunt gebruiken als salontafel.

Prijs: €3199,-

3,5 zitsbank yora

Bekijk ook:
10x Oud roze bank
10x Olijfgroene bank
Bank kopen? 8x Tips!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam