Badkamer inspiratie

70 badkamers voorbeelden


Badkamers voorbeelden

Ben je van plan om je badkamer te verbouwen of ga je een compleet nieuwe badkamer inrichten? Leuk! Je bent hier aan het juiste adres. Op deze pagina hebben we namelijk hele mooie badkamers voorbeelden geplaatst. Als het gaat om de inrichting van een badkamer, dan zijn er natuurlijk mega veel ideeën en mogelijkheden. Daarom hebben we de badkamers voorbeelden onderverdeeld in de soort ruimte, de stijl en de voorzieningen. Op die manier kan je op een overzichtelijke manier leuke inspiratie ideeën opdoen voor jouw nieuwe droombadkamer!

Kleine badkamers

Iedereen wilt natuurlijk een grote badkamer hebben, die ingericht wordt met alle moderne gemakken. Onderstaande kleine badkamers voorbeelden, die allemaal niet groter zijn dan 5m2, laten zien dat het geen ramp hoeft te zijn dat je een kleine badkamer hebt. Sterker zelfs, een kleine badkamer kan juist heel praktisch worden ingedeeld en op een hele leuke manier worden ingericht.

#1. Deze badkamer is weliswaar klein, maar het is wel erg praktisch en vooral super stijlvol ingericht. Naast de inloopdouche met de chique gouden regendouche set en de glazen douchewand, is een prachtige houten meubel op maat gemaakt met veel praktische opbergruimte. Alle wanden zijn betegeld met minimalistische witte wandtegels, waardoor het er lekker licht is.

kleine badkamers voorbeelden maatwerk

#2. De kleine badkamer is kleiner dan 4m2, maar dankzij een grote spiegelkast, die over de hele breedte van de muur loopt, lijkt het optisch een stuk groter. Ook het feit dat ze dezelfde moderne grijze tegels hebben gebruikt voor zowel de wanden als de vloer, spelen een belangrijke rol.

kleine badkamers voorbeelden praktische indeling

#3. De bewoners hebben niet heel veel nodig in de badkamer. Zo ontbreekt er een WC en een bad. Daarvoor in de plaats is het wel mogelijk om een hele ruime inloopdouche te nemen. Deze inloopdouche hebben ze bovendien volledig afgesloten met op maat gemaakte glazen douchewand en bijbehorende glazen deur.

kleine badkamers voorbeelden ruime inloopdouche

#4 De meeste mensen vinden het wel fijn om zowel een bad als een douche te hebben in de badkamer. Het meest ideaal is een bad en een aparte douche, maar als je een kleine badkamer hebt, ben je vaak genoodzaakt om het bad en de douche te combineren. Deze kleine badkamer is daar een heel mooi voorbeeld van.

kleine badkamers voorbeelden bad douche combinatie

#5 Kleur doet heel veel met een ruimte. Vaak wordt er geadviseerd om te kiezen voor lichte muren in een kleine ruimte. Deze kleine badkamer bewijst dat ook donkere muren heel goed kunnen staan. Doordat er voor de vloer en de muren dezelfde tegels zijn gebruikt, heeft de badkamer ook een minimalistische uitstraling gekregen, wat heel goed werkt in een kleine badkamer. De witte badkamermeubel met de dubbele laden zorgt voor het contrast, die verkrijgbaar is bij Maxaro.

kleine badkamers voorbeelden donkere tegels

Grote badkamers

Een grote badkamer is altijd fijn, want dan heb je namelijk de ruimte voor luxe voorzieningen zoals de inloopdouche én bad, dubbele wastafel, een toilet en een grote kast. Tóch kan het een uitdaging zijn om een grote badkamer in te richten. Bekijk onderstaande voorbeelden van grote badkamers ontwerpen en laat je inspireren voor een praktische indeling.

#6 In een luxe penthouse appartement hoort natuurlijk ook een grote luxe badkamer. Deze grote badkamer is daar een heel mooi voorbeeld van. Omdat het zo groot is, is het mogelijk om de badkamer in te richten met een grote meubel met dubbele wastafels, een vrijstaand bad, een ruime inloopdouche en een afgesloten toilet. De twee grote ramen zijn ook super fijn.

grote badkamers voorbeelden penthouse

#7 Deze grote badkamer is ingericht met een mooie strakke moderne stijl. De ruime inloopdouche is in de nis ingericht. Daarnaast vind je een mooie op maat gemaakte meubel met dubbele waskommen en inbouwkranen. En in het open gedeelte is nog een modern ovalen vrijstaand bad geplaatst. Het toilet vind je naast de deur van de badkamer.

grote badkamers voorbeelden vrijstaand bad

#8 Een grote badkamer hoeft niet altijd heel breed te zijn. Deze badkamer is bijvoorbeeld niet heel breed, maar wel heel lang. Hierdoor is het mogelijk om de badkamer in te richten met een ruim ligbad, een inloopdouche, een toilet en een grote moderne zwarte badkamermeubel met dubbele wastafel.

lange grote badkamers voorbeelden

#9 Soms is een badkamer zo groot, dat je er ook plek is voor objecten die geen musthaves zijn in een badkamer. In deze ruime stoere badkamer is bijvoorbeeld een grote vaste plantenbak gerealiseerd tegen over de wastafels. Nice!

grote badkamers voorbeelden betonstuc

#10 Een ruime inloopdouche, een groot ligbad, een modern toilet en een op maat gemaakte badkamermeubel met waskom. Dit vind je allemaal in deze super mooie ruime luxe badkamer!

grote badkamers voorbeelden luxe

Smalle badkamers

Een kleine badkamer kan een uitdaging zijn, maar het kan ook erg lastig zijn om een smalle badkamer in te richten. Door de smalle ruimte is het bijvoorbeeld veel lastiger om aan twee kanten voorzieningen in te richten. Hoe dan wel? Bekijk onderstaande inspirerende smalle badkamers voorbeelden voor leuke en praktische ideeën.

#11 Veel smaller dan deze smalle badkamer kan je niet krijgen. Zowel de indeling als het ontwerp is briljant. Door de vensterbank goed te gebruiken, is het tóch mogelijk om deze smalle badkamer in te richten met een douche, een toilet en een op maat gemaakte badkamermeubel met veel kastruimte.

smalle badkamers voorbeelden 1x2 5m2

#12 Veel badkamer en suites zijn klein en smal. Je hebt natuurlijk ook veel minder ruimte nodig dan een ‘normale’ badkamer. Deze en suite badkamer kan bereikt worden middels handige schuifdeuren. Het toilet vind je bij het raam, de inloopdouche aan de andere kant, en daartussen is de strakke witte badkamermeubel geplaatst met geïntegreerde wastafel.

smalle badkamers voorbeelden en suite

#13 Ook deze kleine smalle badkamer is erg inspirerend ingericht. De ontwerpers hebben een uniek badkamerontwerp gemaakt met geweven vinyl op de vloer, gecombineerd met het mooie Palm Jungle behang van Cole & Son. Vanuit de badkamerdeur loop je langs de inloopdouche naar het achterste gedeelte met de badkamermeubel en de wastafel.

smalle badkamers voorbeelden jungle behang

#14 In deze smalle badkamer is een ruime inloopdouche gecreëerd, achterin bij het raam. Voordat je daar aankomt, loop je eerst langs een vaste bank en de mooie houten badkamermeubel. Voor de muren is er gekozen voor een lambrisering van witte tegels met daarboven strakke lichtblauwe wanden.

smalle badkamers voorbeelden lang

#15 In deze smalle badkamer is er gekozen voor prachtige houtlook tegels op de vloer, die doorlopen op de smalle muur in de kleine inloopdouche. Dit hebben ze gecombineerd met een strakke witte muur aan de ene kant en een taupe muur aan de andere kant.

smalle badkamers voorbeelden luxe

L-vormige badkamers

De vierkante of rechthoekige badkamer is het meest praktisch. Je hebt niet te maken met rare hoeken, waardoor het makkelijker wordt om de badkamer in te richten. Maar helaas zijn niet alle badkamers vierkant of rechthoekig. L-vormige badkamers komen ook heel vaak voor. Onderstaande voorbeelden laten zien hoe je een l-vormige badkamer praktisch en leuk kunt inrichten.

#16 In deze l-vormige badkamer is een l-vormige kast gemaakt. Een prachtige houten kast, bestaande uit een grote kastenwand en een tafel voor de dubbele wastafels. Prachtig!

mooie l-vormige badkamer

#17 Als het een kleine l-vormige badkamer is, kan de korte zijde ideaal zijn voor het inrichten van de inloopdouche. Hier hebben ze gekozen voor een open inloopdouche. Aan de andere zijde vind je nog een nis waar de wasmachine en droger op elkaar zijn gestapeld.

kleine l-vormige badkamers voorbeelden

#18 Houtlook tegels op de vloer en strakke grijze wandtegels. In de ruime open zijde van deze l-vormige badkamer vind je de bad en douche combinatie, terwijl de wastafel in het andere gedeelte van de badkamer is ingericht.

#19 Deze l-vormige badkamer heeft een smalle zijde met een schuine wand. Daar hebben ze de inloopdouche ingericht met dakraam. In het andere gedeelte vind je de zwevende badkamermeubel, wastafel en grote wandspiegel.

l-vormige badkamers ruime inloopdouche

#20 In zo’n l-vormige badkamer is er maar één logische indeling, en daar hebben ze ook voor gekozen. De inloopdouche vind je in de korte zijde, terwijl de lange zijde ingericht is met de badkamermeubel met wastafel en het toilet.

moderne l-vormige badkamer

Moderne badkamers

Een moderne badkamer kan je zien als een badkamer die voorzien is van moderne gemakken. Maar de moderne badkamer kan je ook interpreteren als een stijl. Een hele populaire badkamerstijl, gekenmerkt door strakke lijnen en moderne materialen zoals glas, hoogglans meubels, moderne sanitair, noem maar op. Hieronder vind je een aantal hele mooie moderne badkamers voorbeelden.

#21 Deze badkamer is niet alleen ingericht met moderne gemakken zoals een inloopdouche, een toilet, een vrijstaand bad en dubbele wastafels. Ook de stijl is erg modern. Chromen kranen, maatwerk meubels, luxe jaloezieën als raamdecoratie, noem maar op.

moderne badkamers voorbeelden ruim

#22 In deze fijne moderne badkamer is de inloopdouche middels een stoere glazen douchewand met stalen frame gescheiden van het vrijstaand bad. Over de gehele breedte van de badkamer is een mooie moderne houten meubel geplaatst met dubbele wastafels, en daarboven een net zo brede spiegel.

mooie moderne badkamers voorbeelden

#23 Een heel mooi voorbeeld van een moderne strakke badkamer. Alle wanden zijn afgewerkt met oranje-roodkleurige strakke wandpanelen. Ook het bad en de op maat gemaakte badkamermeubel is afgewerkt met hetzelfde materiaal.

strakke moderne badkamers voorbeelden

#24 Een marmeren vloer zorgt vaak voor een klassieke chique look, maar dankzij de mozaïek tegels aan de wand, de luxe moderne douchecabine, de zwevende badkamermeubel, de chromen designradiator en het zwevende hangtoilet, ziet deze badkamer er tóch super modern uit.

moderne badkamers voorbeelden grijs

#25 Zowel op de vloer als de zijkant van het bad zijn betegeld met stoere betonlook tegels, die de badkamer een strakke moderne uitstraling geven. Die betonlook tegels zijn gecombineerd met leuke glimmende witte wandtegels. De zwarte kraan en de bijpassende zwarte douche passen ook bij de moderne badkamerstijl.

moderne badkamers voorbeelden grijze tegels

Landelijke badkamers

Een hele andere stijl, die minstens net zo populair is als de moderne badkamer, zijn landelijke badkamers. Er zijn heel veel leuke ideeën om je badkamer in te richten met een mooie landelijke stijl. In landelijke badkamers tref je bijvoorbeeld heel veel houten elementen terug. Dit kan je terug laten komen in een houten vloer, een houten wandbekleding of lambrisering, of mooie landelijke houten meubels. En als het gaat om het sanitair, zijn er prachtige landelijke kranen, baden, wastafels, douches, radiatoren en andere landelijke elementen verkrijgbaar. Bekijk onderstaande landelijke badkamers voorbeelden en raak geïnspireerd!

#26 In deze landelijke badkamer is een prachtige zwart wit patroon tegelvloer gecombineerd met gebroken witte houten lambrisering aan de wanden. Een hele mooie combinatie die de badkamer super landelijk maken. Het klassieke vrijstaand bad op pootjes en de bijbehorende kraan maken het plaatje helemaal compleet!

landelijke badkamers voorbeelden bad op pootjes

#27 Betonstuc vind je vaak terug in stoer moderne en industriele details, maar betonstuc past ook heel mooi in landelijke en rustieke interieurs. Deze badkamer is daar een heel mooi voorbeeld van. Het donkergrijze betonstuc, die gebruikt is voor de vloer en half op de wanden, staat prachtig bij de natuurstenen wastafel.

landelijke badkamers voorbeelden betonstuc

#28 Je kunt in een badkamer ontwerp natuurlijk ook twee stijlen met elkaar combineren. Hier hebben ze bijvoorbeeld gekozen voor een mix van modern en landelijk. De vloer is betegeld met moderne visgraat tegels, terwijl de wanden bekleed zijn met donkergrijze houten lambrisering. Ook de glazen douchewand en glazen deur geven de badkamer een modern tintje.

landelijke badkamers voorbeelden mix landelijk modern

#29 Strak gestuukte witte wanden zijn hier gecombineerd met mooie wit geschilderde houten planken. Een prachtige witte canvas in een badkamer met een prachtig landelijk groen uitzicht. De verschillende groene planten, het rustieke houten krukje en de mooie schilderij vormen hier de perfecte details.

landelijke badkamers voorbeelden wit

#30 Voor deze landelijke badkamer is gekozen voor witte tadelakt wanden, natuurstenen vloertegels en een hele mooie luxe zwarte regendouche set. Let op de mooie details zoals het houten krukje waar spullen op geplaatst kunnen worden, het handige nisje in de muur en de stalen handdoekrekken.

landelijke badkamers voorbeelden zwarte douche

Minimalistische badkamers

In minimalistische badkamers is less is more. Houd het lekker simpel en gebruik alleen elementen die een toegevoegde waarde hebben. Op die manier blijft het eenvoudig en clean in de badkamer, waardoor je nooit het geval zal hebben dat het chaotisch is. In minimalistische badkamers vind je vaan moderne voorzieningen zoals strakke inbouwkranen, glazen douchewanden en naadloze vloeren en wanden. Onderstaande mooie voorbeelden zijn daar het bewijs van!

#31 Een badkamer krijgt vaak een minimalistische uitstraling, doordat er dezelfde tegels zijn gebruikt op de vloer als voor de wanden. Dit badkamerontwerp is een heel mooi voorbeeld. Zowel de wanden als de vloer zijn volledig betegeld met strakke lichte tegels. Naast het witte bad en chromen onderdelen, vind je hier ook niet heel veel kleur.

minimalistische badkamers voorbeelden licht

#32 Als je aan mozaïektegels denkt, dan denk je vaak aan drukte en kleur. Maar onderstaande badkamer laat zien dat je met mozaïektegels ook een hele strakke, moderne en minimalistische badkamer kunt inrichten.

minimalistische badkamers voorbeelden mozaïek

#33 De combinatie wit en hout is erg populair in de wereld van interieur en design. Door te kiezen voor een minimalistische badkamer, wisten ze deze kleine badkamer optisch te vergroten. De houten accenten, die terugkomen in de badkamermeubel en de houten plank op het muurtje van de inbouwreservoir is het ontwerp ook voorzien van warmte en sfeer.

minimalistische witte badkamers voorbeelden

#34 Grijze visgraat tegels op de vloer en mooie witte wandtegels aan de muren in een prachtige moderne minimalistische badkamer. Dankzij het dakraam in het hoge plafond wordt de badkamer voorzien van prachtige natuurlijke lichtinval.

lichte minimalistische badkamer door downie north architects

#35 Het ontwerp van deze minimalistische badkamer is ontworpen door La Shed Architecten. Zij hebben gekozen voor grijze mozaïektegeltjes op de vloer en strak gestuukte witte wanden. Er is een grote scheidingswand geplaatst in de badkamer, waar aan één kant de inloopdouche is ingericht, terwijl aan de andere kant van de muur de moderne witte TV meubel is gemonteerd.

minimalistische badkamer door la shed architecten

Klassieke badkamers

Liefhebbers van klassieke intereiurs gaan natuurlijk ook voor een klassieke badkamer. Klassiek heeft een wat stoffige imago, maar onderstaande voorbeelden laten zien dat klassieke badkamers heel stijlvol kunnen zijn. Vrijstaande baden op pootjes, chique klassieke kranen, mooie marmeren vloeren en wanden.

#36 Dit is de super mooie badkamer van Micheal en Carlene, die hun badkamer ingericht hebben in een eigentijdse klassieke stijl. Een mooie donkere houten vloer is gecombineerd met carrara witte marmeren wanden. Daarbij is een klassieke toilet gekozen met een bijpassend chromen bedieningspaneel. Ook badkamermeubel ziet er schitterend uit met de klassieke pootjes, deurgrepen en marmeren blad.

klassieke badkamers voorbeelden micheal en carlene

#37 Je moet er van houden, maar als je een echte liefhebber bent, dan is dit jouw droombadkamer. Zwart witte vierkante schaakbord tegels op de vloer, mintgroene wandtegels en chique gouden details.

klassieke badkamers voorbeelden mintgroene tegels

#38 Een klassiek vintage badkamerontwerp met patroontegels op de vloer, gebroken witte wandtegels aan de wanden en een klassiek vrijstaand bad op pootjes. Ook hier zijn de details erg belangrijk zoals het nisje in de muur boven het bad en de prachtige gouden badkraan.

klassieke badkamers voorbeelden bad op pootjes

#39 De muren in deze badkamer zijn betegeld met eenvoudige witte wandtegels, maar de echte blikvanger wordt hier gevormd door de schitterende vloer. Ze hebben hier namelijk gekozen voor donkere schubbentegels, die de badkamer een klassieke look geven. De gouden details, die terugkomen in de gouden douche, de gouden deurgreep van de glazen deur maken het helemaal af.

klassieke badkamers voorbeelden jaren 30 woning

#40 Ondanks de moderne donkergrijze tegels, heeft deze badkamer een klassiek tintje gekregen. Dit is te danken aan het klassieke vrijstaand bad op pootjes en de bijpassende vrijstaande wastafels.

klassieke badkamers voorbeelden klassieke wastafels

Vintage badkamers

Vintage is eigenlijk een chiquer wordt voor oud. Niemand wilt een oude badkamer, maar vintage badkamers zijn wel heel erg populair. Oud hoeft natuurlijk niet echt oud te zijn, het kan ook iets zijn met een oude uitstraling. Dan zou je het beter kunnen omschrijven als retro. Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan een stoere meubel, die gemaakt is van gerecycled hout, vintage kranen en douchekoppen, tegels met een vintage uitstraling, spiegels met verroeste frames, etc.

#41 Dit is een echte vintage badkamer. Kleine witte hexagon tegels zijn gecombineerd met een lambrisering van witte rechthoekige wandtegels. Het vintage bad is gecombineerd met witte douchegordijnen aan een chique gouden rails. Daarbij is gekozen voor een mooie klassieke gouden douche. En ook de staande wastafel, de kraan, de schilderij en de lampen zijn allemaal volledig vintage!

vitnage mooie vintage badkamer

#42 Dit is eigenlijk een hele moderne badkamer, die super strak is afgewerkt. Alleen de vloertegels en de mooie geometrische wandtegels in vintage kleurtinten geven de badkamer een moderne vintage uitstraling. Love it!

vintage badkamers voorbeelden granito tegels

#43 De kleuren in deze kleine vintage badkamer zijn super leuk. De klassieke meubel is groen, de wandtegels zijn delfts blauw en de zijkant van het bad is bekleed met stoere steigerhouten planken. De douche, de radiator, de wastafelkraan en de ronde spiegel zijn ook allemaal vintage.

vintage badkamers voorbeelden houten wandbekleding

#44 Dit is een mooi voorbeeld van een retro badkamer. Alles is nieuw en super strak, maar het heeft wel een vintage uitstraling. De mat zwarte hexagon tegels op de vloer, de houten scheidingswand, de retro wastafel en bijbehorende kranen, de ronde vintage spiegel aan de wand, de designradiator en zelfs de zwarte stalen douchewand van de inloopdouche.

vintage badkamers voorbeelden retro

#45 Het marmer en het gerecyclede hout vormen hier een prachtige combinatie. Ook de zwarte accenten, die terugkomen in de designradiator, de kranen en de lichtschakelaars passen er heel mooi bij!

vintage badkamers voorbeelden steigerhout

Industriële badkamers

Industriële interieurs zijn de laatste tijd super hot. Vroeger kwam je het alleen tegen in oude fabrieken en pakhuizen, die verbouwd zijn tot stoere industriële loft woningen. Maar tegenwoordig kom je overal industriële details tegen. In de badkamer kan je dat op heel veel leuke manieren terug laten komen, zoals een douchewand van zwarte stalen kozijnen, industriële haken voor de handdoeken, zwarte kranen, een stalen schuifdeur, noem maar op. Natuurlijk hebben we ook een aantal hele mooie voorbeelden gevonden van industriële badkamers.

#46 In de ultieme industriële badkamer mag een rauwe bakstenen muur natuurlijk niet ontbreken. De bakstenen muur hebben ze in deze badkamer goed gerestaureerd en gecombineerd met moderne voorzieningen. Grijze tegels, een bad, een aparte douche en stoere zwarte stalen accenten.

industriële badkamers voorbeelden bakstenen muur

#47 Met zwarte details kan je een moderne badkamer een stoer industrieel tintje geven. In dit ontwerp hebben ze dat gedaan met zwarte buiten, waarmee een handdoekenrek is gecreëerd. En er is gekozen voor een hele stoere betonlook wastafel met een zwarte stalen onderstel.

zwart staal badkamers voorbeelden industrieel

#48 Een heel mooi voorbeeld van een moderne badkamer met een industriële uitstraling. Het beloopbaar glas maakt de badkamer uniek, die je zowel aan het plafond als op de vloer aantreft. Heel bijzonder hoe het glas wordt gecombineerd met industriële details zoals de betonnen muren, de stalen balken en de rauwe wanden.

badkamers voorbeelden industrieel betonnen muren

#49 Dit is een echte industriële badkamer. Betonstuc muren, osb platen aan het plafond, stalen binten en betonlook vloertegels. Er is een open gedeelte gecreëerd die volledig met rode tegels is betegeld. De vloer, de wanden en ook het plafond. Maar de echte blikvanger wordt in deze badkamer gevormd door de gele industriële ton, die als wastafelmeubel wordt gebruikt.

badkamers voorbeelden industrieel ton

#50 Deze badkamer is nog een voorbeeld van een moderne badkamer die een industrieel tintje heeft gekregen, in de vorm van zwarte accenten. Een zwarte stalen deur en een luxe zwarte douche set bij het bad.

badkamers voorbeelden industrieel zwarte accenten

Badkamers met inloopdouche

In elke badkamer vind je minstens een douche. Zonder een douche is een badkamer niet compleet. En tegenwoordig gaan heel veel mensen voor de inloopdouche. Een inloopdouche is een douche waarin je heel eenvoudig in kunt lopen, zonder drempel of opstaande rand. Dit ziet er niet alleen erg mooi en strak uit, maar het kan ook heel praktische zijn voor bijvoorbeeld ouderen. Er zijn veel soorten inloopdouches. Hieronder zie je een aantal hele mooie inspiratie voorbeelden.

#51 Deze inloopdouche is eigenlijk een doorloopdouche, omdat je van twee kanten in de douche kunt lopen. De wand in de inloopdouche is betegeld met prachtige bloementegels, en dankzij de grote glazen douchewand op maat, is die wand ook buiten de inloopdouche heel goed zichtbaar. Super mooi!

badkamers voorbeelden inloopdouche ruim

#52 Een vrijstaand bad én een inloopdouche. Een super gewilde combinatie in een moderne droombadkamer. Over de gehele muur is een prachtige maatkast gerealiseerd, bestaande uit zowel lange zwevende kasten als een grote wandspiegelkast.

inloopdouche en vrijstaand bad badkamers voorbeelden

#53 Een voorbeeld van een klassieke inloopdouche. De inloopdouche heeft wel een drempel, maar door het ontbreken van een deur kan je wel echt spreken van een inloopdouche. De wanden en de vloer zijn bewerkt met tadelakt, waardoor de badkamer een hamam sfeer heeft gekregen.

badkamers voorbeelden hammam inloopdouche

#54 In deze kleine badkamer is de inloopdouche het belangrijkste onderdeel. De inloopdouche is helemaal achterin de badkamer ingericht bij het kleine raampje. Middels een glazen douchewand, die helemaal tot het plafond loopt, is de inloopdouche van de rest van de badkamer gescheiden.

badkamers voorbeelden inloopdouche klein

#55 Een super moderne en strakke badkamer, waarvan de inloopdouche onder een groot dakraam is ingericht. Het dakraam is zo groot, dat je wel kan spreken van een serre inloopdouche!

badkamers voorbeelden inloopdouche onder dakraam

Badkamers met dubbele wastafel

Als je met iemand anders of meerdere mensen samenwoont, dan herken je vast het probleem dat je in de ochtend of avond in de rij moet staan om je tanden te poetsen. Dat probleem zou je kunnen oplossen met de dubbele wastafel. Dan kan je namelijk met twee personen tegelijkertijd tandenpoetsen. Bekijk onderstaande voorbeelden voor hele leuke ideeën en mogelijkheden.

#56 Deze badkamer heeft alles wat je wenst. Een super ruime inloopdouche, een vrijstaand bad bij het panoramische raam en dubbele wastafels. Dit zijn bovendien geen normale dubbele wastafels, het zijn twee moderne cilindervormige vrijstaande wastafels gecombineerd met bijpassende zwarte vrijstaande kranen.

Badkamers voorbeelden dubbele vrijstaande wastafel

#57 Ook deze badkamer mag er wezen. De natuurstenen tegels op de vloer en de wanden geven deze badkamer een luxe uitstraling. Maar ook de rest past perfect bij het luxe plaatje. Een ruime inloopdouche met op maat gemaakte matglazen deur met stalen frame en de dubbele rechthoekige zwarte wastafels, die op een strakke moderne zwevende badkamermeubel is geplaatst. Daarboven vind je strakke bronzen inbouwkranen en een grote spiegelwandkast.

badkamers voorbeelden dubbele wastafel inbouwkraan

#58 Een luxe zwart wit badkamer met marmeren tegels en luxe voorzieningen. Er is een scheidingswand gecreëerd, die ook volledig betegeld is met de carrara witte marmeren tegels. Aan de ene kant vind je de inloopdouche, aan de andere kant het moderne vrijstaande bad. Langs de grote muur is een op maat gemaakte zwarte badkamermeubel geplaatst met een dik wit blad met dubbele geïntegreerde wastafels en zwarte kranen.

Badkamers voorbeelden dubbele wastafel luxe

#59 Je kunt ook kiezen voor dubbele zwevende wastafels, zoals in deze mooie badkamer. De wastafels zelf zijn minimalistisch wit, maar de gouden sifons, de gouden inbouwkraan en de gouden ronde spiegels daarboven maken het geweldig mooi. De roze vierkante tegeltjes zien er natuurlijk ook super leuk uit.

Badkamers voorbeelden dubbele wastafel zwevend

#60 Ook in kleine badkamers is het soms mogelijk om dubbele wastafels te nemen. Deze kleine badkamer is een mooi voorbeeld, waar gekozen is voor een super mooie badkamermeubel. De zwevende meubel met koperen deuren en een strak wit wastafelblad met vaste ronde dubbele wastafels.

kleine badkamers voorbeelden dubbele wastafel rond

Badkamers met bad

Hoewel er mensen zijn die beweren nooit in bad te gaan, kan het tóch wel fijn zijn om een bad te nemen in de badkamer. Een bad is bijvoorbeeld erg fijn voor kinderen, dus als je van plan bent om kinderen te nemen, dan is het zéker verstandig om een bad te overwegen. Daarnaast kan een bad in je badkamer dé USP zijn als je je huis te koop zet. Laat je inspireren door onderstaande voorbeelden van badkamers met bad.

#61 Voor deze bijzondere badkamer is een mooi ontwerp gemaakt met twee gedeeltes. Er is een gedeelte gecreëerd met de badkamermeubel en de wastafel, terwijl in het andere gedeelte het bad en het toilet zijn ingericht. Het droge gedeelte kenmerkt zich met een houten vloer en lichtgrijze betonstuc wanden, terwijl de vloer in het gedeelte bij het bad betegeld is.

badkamers voorbeelden bad apart

#62 Baden heb je in heel veel verschillende soorten, kleuren en vormen. Rechthoekige baden zijn het meest gebruikelijk, maar daarnaast heb je ook ovalen baden en ronde baden. In onderstaand voorbeeld vind je bijvoorbeeld een heel mooi vrijstaand rond bad.

Badkamers voorbeelden rond bad

#63 In deze prachtige badkamer vind je zowel een hele ruime inloopdouche als een bad. De badkamer is super mooi afgewerkt met luxe materialen zoals de natuurstenen grijze tegels, een op maat gemaakte glazen deur tot aan het plafond, zwarte accenten en een ovalen vrijstaand bad. In de muur boven het bad is een brede nis gecreëerd, waar kleine spullen in opgeborgen kunnen worden. Altijd handig!

Badkamers voorbeelden vrijstaand bad

#64 In deze kleine badkamer is er gekozen voor een matglazen wand tussen de badkamer en de slaapkamer. Hierdoor kan de badkamer profiteren van het natuurlijke licht in de slaapkamer. Het bad is direct bij de glazen wand geplaatst.

Kleine badkamers voorbeelden bad

#65 Deze eenvoudige badkamer is ingericht met een heel stoer ontwerp. Er is gekozen voor betonlook tegels op de vloer en strak gestuukte wande. Bij het bad, dat gecombineerd is met een douche en douchewand, zijn de wanden volledig betegeld met simpele witte wandtegels. De oranje kranen en douche maken het super bijzonder.

Leuke badkamers voorbeelden bad

Badkamers met dubbele douche

Dat probleem met tandenpoetsen met meerdere mensen tegelijk, heb je natuurlijk ook met douchen. Daarom kan het ook een goed idee zijn om een badkamer met dubbele douche te nemen. En vind je het fijn om lekker samen met je partner onder de douche te staan? Een dubbele douche maakt het een stuk aangenamer!

#66 Deze ruime inloopdouche is ingericht met een dubbele douche, die super strak in het plafond is verwerkt. Daarnaast is de douche ook voorzien van een kleine handige handdouche.

Luxe badkamers voorbeelden dubbele douchekop

#67 Hieronder vind je een super mooie ruime inloopdouche met twee grote regendouches naast elkaar. Naast de dubbele douche vind je in de inloopdouche ook mooie details zoals de dubbele nissen in de muur en de matglazen douchewand.

badkamers voorbeelden dubbele regendouche

#68 In onderstaande badkamer vind je niet alleen een bad en een aparte douche. Er is zelfs gekozen voor een dubbele douche met dubbele regendouche en dubbele handdouche tegen over elkaar. De douches zijn zelfs voorzien van hun eigen glazen douchewand.

Badkamers voorbeelden dubbele douchekop in bad

#69 Een moderne luxe badkamer met dubbele regendouches in het plafond en een klassiek vrijstaand bad op pootjes. Super leuk om om zo’n groot contrast te zien tussen de klassieke stijl en de moderne voorzieningen.

Badkamers voorbeelden dubbele douche in plafond

#70 Als je het hebt over een dubbele douche, dan wordt er vaak gekozen voor een ontwerp zoals hieronder is afgebeeld. Een ruime inloopdouche met twee regendouche sets die naast elkaar aan de muur zijn gemonteerd. De inloopdouche is volledig afgesloten met glazen wanden en een bijbehorende glazen deur.

Badkamers voorbeelden dubbele douche naast elkaar

#71 Ben je genoodzaakt om jouw wasmachine en droger in de badkamer te plaatsen, en ben je op zoek naar een mooie en praktische manier om dat te doen? Dan zou je ook kunnen denken aan een wasmachine kast. Deze kan je kant en klaar kopen, maar je kunt er ook één volledig op maat laten maken, zodat de ruimte in je badkamer optimaal wordt benut. Deze moderne kleurrijke badkamer is daar een mooi voorbeeld van.

moderne badkamer wasmachine kast

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam