Badkamer inspiratie, Klassiek interieur, Landelijk interieur, Modern interieur

Vrijstaand bad


Sommige mensen hebben alleen een douche in hun badkamer. Mensen met iets meer geluk hebben een bad en douche in één. Ideaal is een bad en een aparte douche. En wil je daar nog een stapje bovenop doen, dan neem je een vrijstaand bad. Een vrijstaand bad staat zoals het woord eigenlijk al zegt, vrij in de badkamer, zonder muren eromheen. Je zou het kunnen vergelijken met een vrijstaand huis, een villa dus in de badkamer dus!

Vrijstaand bad

Een vrijstaand bad is dus een luxe in de badkamer. Het geeft de gehele ruimte een bepaalde luxe uitstraling. Vooral als je het combineert met de juiste materialen en afwerkingen.

Moderne en klassieke vrijstaande baden

Er zijn verschillende soorten vrijstaande baden, in verschillende soorten kleuren en modellen. Veel mensen houden bijvoorbeeld van een vrijstaand bad met een ovaal vorm, terwijl anderen liever voor het klassiek vrijstaand bad op pootjes gaat. Op basis van deze keuze, kan je ook weer bijpassende kranen kiezen. Bij moderne vrijstaande baden bestaan er bijvoorbeeld ook vrijstaande kranen. Maar je kan er ook voor kiezen om de kranen in de muur te verwerken, als je besluit om het vrijstaand bad dicht bij de muur te plaatsen.

Wat voor keuze je ook neemt, een vrijstaand bad is altijd een goed idee!

Vrijstaand bad

Vrijstaand bad

Vrijstaand bad

Vrijstaand bad

Vrijstaand bad

Vrijstaand bad

Foto’s via Pinterest

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam