Tuininspiratie

Dit zijn de 5 mooie Exit zwembaden voor je tuin


Een zwembad in de tuin is natuurlijk heerlijk. Voor jezelf is het lekker om af en toe een verfrissende duik te kunnen nemen. Als je kinderen hebt is het al helemaal geweldig. Zij houden er echt van om met vriendjes en vriendinnetjes heerlijk te spelen in en rondom het zwembad. Nog niet zo lang geleden was dit lang niet voor iedereen zomaar weggelegd. Je moest allereerst flink wat ruimte in de tuin hebben, en daarnaast ook nog een redelijk budget. Tegenwoordig is beiden echter niet meer noodzakelijk. Door de komst van opzetzwembaden kan je ook in een kleinere tuin een zwembad opzetten, en hiervoor heb je geen groot budget nodig. Een van de topmerken is Exit. Uiteraard is dit merk bij De Zomerspecialist verkrijgbaar. Hieronder gaan we kijken naar het assortiment van dit merk!

exit zwembad tuin

Een zwembad van Exit

Een zwembad van Exit staat hoe dan ook garant voor veel plezier in je eigen tuin. Alle zwembaden van Exit zijn voorzien van een sterk stalen frame dat lange tijd meegaat. Dit frame zorgt voor een zeer stabiele basis. Ook de liner is van bijpassende kwaliteit. Deze is gemaakt van 3 lagen, waarvan 2 van pvc. Ook worden alle zwembaden altijd geleverd met een pomp en een trapje. Je kunt dus altijd direct genieten van het zwembad. De zwembaden van Exit zijn in veel modellen, kleuren en afmetingen beschikbaar. Er zit dus voor iedereen een Exit zwembad naar wens tussen.

exit zwembad rond

De 5 beste Exit zwembaden

Er zijn dus meerdere modellen van Exit. Het verschil van de eerste vier zit hem in de kleur en de print van de buitenkant. Hierbij gaat het om een Exit wood zwembad, een Exit stone zwembad, een Exit Lime zwembad en een Exit leather black zwembad. Het verschil hierbij is dus puur qua uiterlijk. Qua functionele eigenschappen zijn de zwembaden exact hetzelfde. Het vijfde type zwembad van Exit is wel anders. Dit is het Exit zwembad met overkapping. Hierbij zit, zoals de naam al zegt, een overkapping. Deze zorgt ervoor dat je langer en vaker van het zwembad kan genieten, omdat het weer minder van invloed is. Verder blijft je zwembad hierdoor veel makkelijker schoon, omdat er minder in het water kan vallen. En als bijkomend voordeel blijft het water ook nog eens veel langer warm, omdat de overkapping de warmte van de zon beter vasthoudt. Uiteraard kan je de overkapping wegschuiven, zodat je gewoon in de buitenlucht van het zwembad kan genieten.

Waar moet je verder nog rekening mee houden bij het kiezen van een zwembad?

Wanneer je een Exit zwembad gaat kopen moet je met name letten op de juiste afmetingen. Verder is het belangrijk dat je goed nadenkt over de eventuele accessoires die erbij neemt. Een trapje en filter krijg je erbij, maar je hebt meer opties. Zo kan je een zeil onder het zwembad leggen, die ervoor zorgt dat ook de onderkant schoon blijft. Dit scheelt je werk tijdens het opruimen. En een afdekzeil is eigenlijk onmisbaar, tenzij je een variant met overkapping neemt. Deze houdt het water in de nacht warm, en zorgt er bovendien voor dat er minder vuil in je water komt.

exit zwembad op tegels

Hoe houd je het water schoon?

Het zwembad houd je met name schoon door een chloortablet, door een afdekzeil en door de pomp. Deze kun je aanzetten wanneer je er niet in zwemt. We zouden altijd adviseren om van alle drie de opties gebruik te maken.

Uiteraard helpen we je bij de Zomerspecialist graag verder met het uitzoeken van het perfecte zwembad voor jou. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

opzet zwembad in tuin

Bekijk ook:
10x Tuin met zwembad
52 leuke tuin ideeën

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam