Badkamer inspiratie, Interieur ideeën, Keuken inspiratie, Woonaccessoires

Zeepdispensers bruin glas

De leukste interieur styling ideeën zijn de makkelijkste en goedkoopste ideeën. Vandaag willen we laten zien hoe je met weinig geld en moeite, de badkamer of keuken heel leuk kunt stylen. Je kunt dat namelijk doen met mooie flessen zeepdispensers van bruin glas.

Zeepdispensers bruin glas

Badkamer en keuken styling

De mooie bruine glazen zeepdispensers worden in woonbladen, blogs en door leuke Scandinavische makelaars gebruikt om de badkamer en keuken te stylen. Er zijn een aantal bekende merken, die zeep en shampoo maken en bijgeleverd worden in hele leuke flessen. Denk aan het Australische Aesop of het Deense Meraki. Het nadeel van deze merken, is dat je voor een groot deel betaalt voor het merk. Maar eigenlijk gaat het allemaal om de mooie zeepdispensers van bruin glas, die je op het aanrecht in de keuken of op de badkamermeubel in de badkamer kunt plaatsen.

Zeepdispensers bruin glas

Zeepdispenser maken

Een goedkoper alternatief is om die zeepdispensers van bruin glas zelf te maken. En het leuke is dat het een super eenvoudig en goedkoop DIY project is. De zeepdispensers van bruin glas met een handig pompje kan je namelijk voor heel goedkoop kopen. Om ervoor te zorgen dat je weet wat er in elke fles zit, zou je ze kunnen labelen met stickers. Alles wat je nodig hebt zijn de zeepdispensers van bruin glas, tape, vinyl stickers, handwasgel, douchegel en of shampoo. Je kunt de flessen dus elke keer weer bijvullen als ze leeg raken.

Zeepdispensers bruin glas

Zeepdispensers bruin glas

Zeepdispensers bruin glas

Zeepdispensers bruin glas

Zeepdispensers bruin glas

Bron: Almostmakesperfect.com |Iheartorganizing.com

Dit vind je wellicht ook interessant

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam