Meubels

5x Luxe zitzakken


De Fatboy zitzak is misschien één van de meest bekende zitzakken. Grote zitzakken van Nylon, die gevuld zijn met EPS vulling. En ze zijn verkrijgbaar in bijna alle kleuren van de regenboog. Hoe comfortabel ze ook zitten en hoe handig ze ook zijn voor bijvoorbeeld de tuin of balkon, ze zijn niet heel mooi en hebben al helemaal geen luxe uitstraling. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar vijf luxe zitzakken, die zowel op het gebied van comfort als op esthetiek vlak perfect zijn. We zijn benieuwd welke van de vijf luxe zitzakken jij het mooist vindt!

1. Zilalila zitzak

We hebben het hier al een keer gehad over de prachtige grof gebreide zitzak van het Nederlandse Zilalila. Deze Zilalila zitzak mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst van luxe zitzakken! Alle zitzakken van Zilalila worden met de hand gebreid met de beste wol uit Nieuw-Zeeland. Hierdoor is elke zitzak uniek, en worden ze zelfs genummerd. Dankzij de handgeweven binnenkussen, die gevuld is met gerecyclede EPS parels zijn de luxe zitzakken van Zilalila ook erg comfortabel. De Zilalila zitzak is hier verkrijgbaar voor €649,00.

luxe-zilalila-zitzak

2. Gandia Blasco zitzak

Een andere luxe zitzak is die van het Spaanse Gandia Blasco. De gehele collectiie is ontworpen door designer Héctor Serrano en kenmerkt zich met 100% wol en mooie natuurlijke kleuren zoals grijs, taupe en zwart. De luxe zitzakken zijn onderdeel van de Gandia Blasco Sail Outdoor collectie. De ontwerper liet zich voor deze collectie inspireren door de de warme kleuren, grondstoffen en de ambachtelijke technieken van de Oosterse culturen. Deze zitzakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Gandia Blasco zitzak is hier verkrijgbaar voor €910,00.

Gandia Blasco zitzak

3. Rouseabout zitzak

Deze luxe zitzak is de Rouseabout zitzak van het Australische merk Oblica.  Deze prachtige en stoere zitzakken zijn gemaakt van hoogwaardig, op maat gemaakt, gelooid leer en gevuld met gerecycleerde polystyreen kralen.  Comfortabel, knap en romig zacht. De Rouseabout zitzak nodigt je uit om erin te smelten en je naar de perfecte positie voor het vuur te nestelen.  Prachtig.

rouseabout-zitzak

4. Ottawa zitzak

De Ottawa ronde zitzak is geïnspireerd door het relaxte buitenleven van Ottawa. Het is speciaal ontworpen met een extra groot formaat, zodat er twee personen op passen. Zinken in deze luxe royale bonengevulde zitzak creëert een vorm die gevormd is naar elke lichaam. Pas op dat je niet in slaap valt! De Ottawa zitzak is hier verkrijgbaar voor £179,99.

Ottawa zitzak

5. Casalis zitzak

Dit is de Slumber zitzak van Casalis, die ontworpen is door textieldesigner Aleksandra Gaca. Net als de Zilalila zitzak is ook deze zithoek gebreid, maar dan iets minder grof. Dit neemt niet weg dat het zitcomfort optimaal is. Deze luxe zitzakken zijn gemaakt in een driedimensionaal elastisch weefsel en hun vormen zijn zeer flexibel. Ze nemen de vorm aan van je lichaam wanneer je erop gaat zitten en ze springen terug naar hun oorspronkelijke vormen wanneer je opstaat. De stof voelt fluweelachtig aan, voornamelijk vanwege de Kid Mohair. De Casalis zitzak is hier verkrijgbaar voor €780,00.

casalis-zitzak

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam