Badkamer inspiratie, Interieur ideeën, Keuken inspiratie, Woonaccessoires

Zeepdispensers bruin glas


Zeepdispensers zijn er in heel veel soorten, maten en kleuren, maar wij vinden zeepdispensers van bruin glas het leukst van allemaal. De leukste interieur styling ideeën zijn de makkelijkste en goedkoopste ideeën. Vandaag willen we laten zien hoe je met weinig geld en moeite, de badkamer of keuken heel leuk kunt stylen. Je kunt dat namelijk doen met mooie flessen zeepdispensers van bruin glas!

Zeepdispensers bruin glas

Badkamer en keuken styling

De mooie bruine glazen zeepdispensers worden in woonbladen, blogs en door leuke Scandinavische makelaars gebruikt om de badkamer en keuken te stylen. Het is een echte trend geworden. Er zijn een aantal bekende merken, die zeep en shampoo maken en bijgeleverd worden in hele leuke flessen van bruin glas. Denk aan het Australische Aesop of het Deense Meraki. Deze zijn veruit het populairst. Het nadeel van deze merken, is dat je voor een groot deel betaalt voor het merk. Maar eigenlijk gaat het allemaal om de mooie zeepdispensers van bruin glas, die je op het aanrecht in de keuken of op de badkamermeubel in de badkamer kunt plaatsen.

Hergebruiken als zeepdispensers

Wat een idee kan zijn, is om eenmalig de Aesop of Meraki shampoo en douchegel aan te schaffen. Dit kan je gewoon opmaken. Maar in plaats van dat je de flessen weggooit, kan je ze hergebruiken als zeepdispensers. Je kunt ze namelijk heel eenvoudig hervullen met shampoo, douchegel en handwasgel naar wens.

aesop zeepdispensers bruin

aesop zeepdispensers bruin

aesop zeepdispensers bruin

DIY Zeepdispensers van bruin glas maken

Een goedkoper alternatief is om die zeepdispensers van bruin glas zelf te maken. En het leuke is dat het een super eenvoudig en goedkoop DIY project is. Deze tutorial hebben we gevonden bij Almostmakesperfect.com, de blog van Molly. Molly blogt over hele leuke dingen, waaronder ook hele leuke DIY projecten. Zo heeft ze dus ook een handleiding gemaakt, waarin ze uitlegt hoe je heel eenvoudig de zeepdispensers van bruin glas kunt maken.

Zeepdispensers bruin glas

Wat heb je nodig:

  • Zeepdispensers van bruin glas;
  • Witte letter stickers;
  • Tape.

Zeepdispensers bruin glas

Stap 1 Bruine flessen met dispenserpomp kopen

De zeepdispensers van bruin glas met een handig pompje kan je in principe gewoon voor heel goedkoop kopen. Bij Plasticflessenshop.nl kan je de bruine flessen van 500 ml van kunststof inclusief zwarte dispenserpomp voor minder dan €10,- kopen.

Stap 2 Witte letter stickers kopen

Om ervoor te zorgen dat je weet wat er in elke fles zit, zou je ze kunnen labelen met stickers. Het omdat de zeepdispensers van bruin glas of kunststof zijn, is het mooist en duidelijkst als je witte stickers gebruikt. Deze stickers zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar bij Office Deals.

Stap 3 Plakken

Om ervoor te zorgen dat de letters netjes op de zelfde hoogte geplakt worden op de zeepdispensers, kan je tape gebruiken. Het tape dien je uiteraard na het plakken van de stickers weer te verwijderen.

Zeepdispensers bruin glas

Zeepdispensers bruin glas

Zeepdispensers bruin glas

Zeepdispensers bruin glas

Bron: Almostmakesperfect.com |Iheartorganizing.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam