Interieur ideeën

15x Jungle behang


Afgelopen jaar is wel het jaar van groen en natuur geweest. Het urban jungle thema is helemaal hot met planten, cactussen, botanische prints, noem maar op. Wat daar ook zéker onder valt is jungle behang. Jungle behang met bomen, grote groene bladeren, cactussen, tropische vogels, kleurrijke bloemen noem maar op. We hebben vijftien de mooist inspiratie voorbeelden gevonden. Op naar een jaar met nóg meer jungles en nóg meer groen in huis!

1. Jungle behang Tropical Birds van Pablo Piatti

Dit is het Tropical Birds behang, dat ontworpen is door Pablo Piatti. De Argentijnse ontwerper staat bekend om zijn prachtige muurschilderingen en behangontwerpen. Het Jungle behang Tropical Birds behoort absoluut tot één van zijn meesterwerken!

tropische-vogels-jungle-behang

2. Jungle behang Natural World Miki Rose

Hier zie je het Natural World jungle behang van Miki Rose. Het behang kenmerkt zich met mooie bomen en vooral veel dieren. Een aap, een toekan, een papegaai en zoemende vogel tussen de bladeren. Het behang geeft je het gevoel van een Victoriaans verzamelaars kunstwerk.

vogels-urban-jungle-behang

3. Cole & Son Palm Jungle behang

Van alle jungle behang ontwerpen, is deze veruit de meest populaire. Het is het Palm Jungle Behang van Cole & Son. Het behang kenmerkt zich met verschillende iconische en populaire behangen uit de geschiedenis van Cole & Son, die in een nieuw jasje zijn gestoken. Ze hebben dus hetzelfde gedaan met het populaire Palm Jungle behang. Leuk voor de kinderkamer, maar ook in de woonkamer, slaapkamer of hal is het Cole & Son Palm Jungle Behang een goed idee.

slaapkamer-jungle

4. 3D tropische Camo Leaf jungle behang

Word verliefd op het naadloze ontwerp en de attractiviteit van een tropisch paradijs in huis met het 3D Tropical Camo Leaf jungle behang. De mooie camo bladen geven zorgen in elke ruimte voor een tropische sfeer. Degenen die op zoek zijn naar een combinatie van kunst, schoonheid en een krachtig ontwerp kunnen nooit verkeerd zijn met dit behang.

slaapkamer-jungle-behang

5. Jungle behang Tropical Birds van Pablo Piatti

Dit is het Tropical Birds behang, dat ontworpen is door Pablo Piatti. De Argentijnse ontwerper staat bekend om zijn prachtige muurschilderingen en behangontwerpen. Het Jungle behang Tropical Birds behoort absoluut tot één van zijn meesterwerken!

slaapkamer-behang-urban-jungle

6. Jungle behang Wall and Deco BRASILIA

Absoluut prachtig jungle behang, het Wall and Deco BRASILIA behang, ontworpen door Lorenzo de Grandis voor Wall and Deco Italië. Het ontwerp kenmerkt zich met grote jungle bladeren, en is verkrijgbaar in twee kleuren.

mooi-jungle-behang

7. Botany Jungle behang Made by Lemon

Vind je bananenplanten helemaal geweldig? Dan is dit jungle behang jouw droombehang. Het is het Botany jungle behang van Made by Lemon, gekenmerkt door een herhalend patroon van grote bananenplanten met bananen. Nice!

jungle-behang

8. Cole & Son Palm Jungle behang 951004

Het Cole & Son Palm Jungle behang is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hier zie je het in een mooie donkere kleurtint met nummer 951004.

jungle-behang-woonkamer

9. Wild Thing Jungle behang door Flavor Paper

Ghislaine Viñas heeft het Wild Thing Jungle behang voor Flavor Paper ontworpen. Aan de hand van klassieke bananenbladeren en palmpatronen neemt Wild Thing de klassieke afdruk naar een nieuwe, moderne esthetiek met enorme, foto realistische bladeren die mooi zijn neergelegd in een niet-herhalende muurschildering. Bestaande uit foto’s gemaakt door haar partner en echtgenoot, Jaime Viñas, wordt Ghislane’s visie op een tropisch paradijs tot leven gebracht.

jungle-behang-slaapkamer

10. Jungle behang in Leo’s Oyster Bar

Hieronder zien jullie de bekende muur in Leo’s Oyster Bar in Californië. Het Jungle behang in het restaurant is ontworpen en op maat gemaakt door Big Night creative director Jake Mogelson, geïnspireerd op een afdruk op een stoel in het Beverly Hills Hotel.

jungle-behang-restaurant

11. Eijffinger Vivid jungle behang Tropical Small

Dit is het Vivid Tropical jungle behang van Eiffinger, gekenmerkt met mooie tropische palmbomen en een mooie vintage sfeer. Love it!

eiffinger jungle behang

12. Monstera And Cyca Leaves jungle behang Wallflora

Dit is het Monstera and Cyca Leaves jungle behang van Wallflora. Het is verwijderbaar behang, die je zonder lijm aan de muur kunt aanbrengen. Mooi en handig!

jungle-behang-hal

13. Annet Weelink jungle behang

Annet Weelink is een freelance print/graphic designer uit Amsterdam. Ze heeft meer dan 7 jaar ervaring als designer in de modeindustrie en sinds 2015 heeft ze een eigen label, namelijk Annet Weelink Design. Naast mode, maakt ze ook behang op maat. Deze jungle behang is met de hand getekend door Annet en daarna geprint op behang papier. Prachtig!

Annet Weelink jungle behang

14. Jungle behang Monstera Kek

Monstera bladen zijn prachtig. Ben je er ook zo dol op, dan zal dit jungle behang van Kek jou ongetwijfeld aanspreken. Het behang kenmerkt zich met tropische Monstera bladeren, maar het is ook verkrijgbaar met palmbladeren.

Jungle behang Kek Monstera

15. Petite Friture jungle behang

Ben je niet zo van de volle kleuren, dan is het jungle behang van Petite friture wellicht een leuk idee. Het handige van dit behang, is dat je de lijm rechtstreeks op de muur kunt aanbrengen in plaats van op het behang. Dit is mogelijk omdat het jungle behang een non-woven backing heeft.

Petite Friture jungle behang

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam