Industrieel interieur, Modern interieur, Woonkamer inspiratie

Woonkamer van een verbouwde bandenwinkel


Het is altijd leuk en inspireren om te zien hoe voormalige winkelpanden verbouwd worden tot woningen. Je hebt bijna altijd te maken met mooie details, die je in normale woningen minder vaak tegenkomt. Als je die details weet te combineren met een goed interieurontwerp, kan het niet anders dan dat het een hele toffe woning wordt. Vandaag gaan we een kijkje nemen in de woonkamer van een verbouwde bandenwinkel, gelegen in Londen. De bandenwinkel gelegen op de hoek is volledig van top tot teen verbouwd onder begeleiding van der interieurarchitecten van Hogarth Architects. Het resultaat is inspirerend mooi!

Het pand is verdeeld is twee appartementen. Een benedenwoning op de begane grond en een maisonnette appartement op de eerste en tweede verdieping. Dit is de woonkamer van het maisonnette appartement. De slaapkamers zijn ingericht op de eerste verdieping. En middels een mooie designtrap heb je toegang tot de bovenste verdieping, waar de woonkamer en open keuken zijn ingericht.

Woonkamer van een verbouwde bandenwinkel

Het is een heerlijke ruimte met aan één kant grote karakteristieke ramen, en aan de woonkamer kant heb je zelfs middels grote glazen opslaande deuren toegang tot een heerlijk balkon terras.

Houten balken aan het plafond

De originele ramen zijn goed bewaar gebleven, net als de perfect gerestaureerde houten balken aan het plafond en de stoere bakstenen muren. Aan één kant is de muur volledig bekleed met stoere zwart geverfde houten muurdecoratie, terwijl de originele bakstenen muur aan de andere kant van de woonkamer volledig wit is geverfd. Een mooi licht donker contrast, gecombineerd met een sfeervolle white wash houten vloer.

Woonkamer van een verbouwde bandenwinkel

Op maat gemaakte zwevende TV meubel

Het appartement is luxe en exclusief afgewerkt, met onder andere een moderne luxe keuken van Bulthaup. Wat ook erg mooi is, is de volledig op maat gemaakte TV meubel. Een witte zwevende TV meubel die van de keuken helemaal doorloopt naar de woonkamer. De kast is zelfs afgewerkt met een prachtig donker marmeren werkblad. Op de meubel is natuurlijk de TV geplaatst, maar er zijn ook leuke decoratie accessoires erop geplaatst zoals lijsten en boeken.

De bank is ook mooi. Een mooie blauwgroene bank SÖDERHAMN bank van IKEA. Ze hebben het gecombineerd met een leuk ivoorwit vloerkleed en een stijlvolle houten salontafel. Tussen de keuken en de zithoek in de woonkamer is de eettafel geplaatst. Een moderne zwarte eettafel met daaromheen witte eetkamerstoelen.

Woonkamer van een verbouwde bandenwinkel

Woonkamer van een verbouwde bandenwinkel

Bron: Hogartharchitects.co.uk

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam