Badkamer inspiratie, Landelijk interieur

Strakke landelijke badkamer


De jongere generatie hebben vaak de misvatting dat een landelijke badkamer vaak gedateerd en ouderwets is. Niets is minder waar! Landelijke badkamers kunnen namelijk juist ook strak en modern zijn, maar wel met mooie landelijke details. Onderstaande badkamer is daar een mooi voorbeeld van, een prachtige strakke landelijke badkamer.

Strakke landelijke badkamer

De badkamer is een ontwerp van architect Josefien Maes van architectenbureau Expro, die sfeer, karakter en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. En dat is te zien aan dit badkamer ontwerp.

Strak modern met landelijke details

De badkamer is praktisch ingericht met mooie strakke maatkasten, vaste badmeubel en een ruime inloopdouche. Hoewel de wanden en de kasten super strak zijn afgewerkt, zorgen de details voor een sfeervolle landelijke uitstraling. De deuren met de verticale planken, de chique gietijzeren deurgrepen, de witte waskom, noem maar op. Ook de mooie houten deur waar met de zwarte deurgrepen past perfect bij de landelijke sfeer van de badkamer.

Strakke landelijke badkamer

Het is erg mooi om te zien hoe deze landelijke details gecombineerd worden met moderne elementen zoals de grote witte designradiator aan de wand en de spotjes in het strakke plafond.

Combinatie van strak stucwerk en tegels

Voor de vloer is er gekozen voor grote lichte tegels, terwijl de wanden strak zijn gestuukt. De muur in de inloopdouche is dankzij de met kleine mozaiektegeltjes betegelde wand een echte blikvanger geworden in de badkamer.

Strakke landelijke badkamer

Bron: Exprojm.be

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam