Tuininspiratie

Met een afgesloten veranda kan je ook in de winter van je tuin genieten!


De winter, we zitten er midden in. Het is koud, het regent, het sneeuw, het vriest. Niet echt weer dus om in je tuin te zitten. En het duurt nog maanden voordat het lente wordt. Gelukkig bestaan er manieren om ook in de koudere wintermaanden van je tuin te kunnen genieten. Eén daarvan is met een veranda. Geen gewone veranda zoals je gewend bent, maar met een afgesloten veranda!

Afgesloten veranda

Afgesloten veranda

Het voordeel van afgesloten veranda’s is dat je ‘buiten’ kunt zitten en van je tuin kunt genieten, terwijl je wel lekker warm en droog zit. Er zijn namelijk varianten met complete glazen wanden en een glazen dak. Je hebt dus wel echt het gevoel dat je buiten zit. Ideaal toch? Het grote voordeel is dat de glazen wanden ook volledig open geschoven kunnen worden, en op die manier te transformeren naar een traditionele veranda. In de zomer schuif je alles open, terwijl je in de winter alles weer dichtschuift.

Afgesloten veranda

De prijzen van deze veranda’s zijn voornamelijk afhankelijk van het formaat (breedte en diepte), met een vanaf prijs van rond €900,- tot €2500,-. Deze moderne veranda’s worden al een kant en klaar bouwpakket aan huis geleverd. Als je een beetje handig bent is het door de handleiding vrij eenvoudig te monteren. Mocht je daar geen zin in hebben, dan kan je de veranda ook door de mensen van Tuinmaximaal.nl laten monteren.

Afgesloten veranda

Afgesloten veranda

Afgesloten veranda

Afgesloten veranda

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam