Modern interieur, Slaapkamer inspiratie

Stoere slaapkamer met een speels tintje


In de portfolio van Studio ro+ca hebben we een hele stoere slaapkamer gevonden. De slaapkamer is onderdeel van het RF House project. De interieurontwerpers van Studio ro+ca hebben in Rio de Janeiro in Brazilië het interieurontwerp gemaakt voor een stoer en modern appartement. Het appartement is voorzien van stoere details zoals wit wit geschilderde bakstenen muren. De ontwerpers hebben deze details verwerkt in hun ontwerp en gecombineerd met stoere materialen, meubels en accessoires.

Stoere badkamer met een speels tintje

Betonlook tegels en betonstuc muren

De slaapkamer is niet super groot, maar is wel erg praktisch ingericht. Voor de vloer is er gekozen voor grote betonlook tegels, terwijl er ook een muur bewerkt is met betonstuc. Beide geven de slaapkamer een moderne en vooral stoere uitstraling. De grote muur achter het bed is zwart geschilderd. Hierdoor komende twee gele Jielde wandlampen boven de twee grijze nachtkastjes heel goed naar voren.

kledingkast-schuifdeur-slaapkamer

Voor het bed is er een soort podium gecreëerd van houten planken. Deze houten planken zorgen er niet alleen voor dat de slaapkamer een warme sfeer krijgen, maar ze maken de slaapkamer ook een beetje speels.

Schuifdeuren

In de slaapkamer is er ook plek voor een kledingkast. Een grote moderne zwarte kledingkast met schuifdeuren. Met schuifdeuren hoef je immers geen rekening te houden met ruimte voor het openen en sluiten van de kastdeuren. Daarom is er ook gekozen voor een schuifdeur naar de badkamer. Mooie matglazen schuifdeuren die een mooie combinatie vormen met het lichtgrijze betonstuc.

badkamer-naast-slaapkamer

slaapkamer-glazen-schuifdeur-badkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam