Woonaccessoires

Decoratieladder


Een ladder heeft als functie om erop te klimmen zodat je ergens bij kunt komen. Een hoge plank, een hoge kast of bijvoorbeeld om iets schoon te maken. Maar een interieurtrend die je al heel lang ziet, is de decoratieladder. Een ladder die je als decoratie in huis plaatst. Zie je het niet voor je? We hebben de mooiste en leukste inspiratie voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

Hoewel je de decoratieladder gebruikt als decoratie, kan het tóch nog best functioneel zijn. Weliswaar een hele andere functie dan waar de ladder voor bedoeld is, maar hierdoor geef je jouw interieur juist een leuk en speels tintje.

1. Handdoekenrek

We hebben al eerder geschreven dat je een ladder heel leuk als handdoekenrek kunt gebruiken in de badkamer. En we vinden het nog steeds een super leuk idee!

ladder-handdoekenrek-badkamer-2

ladder-handdoekenrek-badkamer-3

ladder-handdoekenrek-badkamer

2. Tijdschriftenrek

Wil je de decoratieladder liever een plekje geven in de woonkamer of slaapkamer? Dan is het ook leuk om de ladder als tijdschriftenrek te gebruiken. Een leuke een originele manier om tijdschriften op een originele manier op te bergen.

decoratieladder-tijdschriften-slaapkamer

decoratieladder-tijdschriften-woonkamer

decoratieladder-tijdschriftenrek

3. Ladder lamp

De decoratieladder is ook super leuk om er een lamp aan te hangen. Hieronder zie je hoe leuk het is met een slingerlamp, maar je zou er bijvoorbeeld ook een stoere klemlamp aan vast kunnen klemmen!

ladder-hanglamp

ladder-slingerlamp

4. Ladder kledingrek

Naast handdoeken, kan je de decoratieladder ook als kledingrek gebruiken. Super handig. Een broek, een trui, een t-shirt, maar ook accessoires zoals brillen, hoeden, petten, sjaals, noem maar op.

decoratieladder-kledingrek

ladder-kledingrek-slaapkamer

ladder-kledingrek

Decoratieladders zijn overal verkrijgbaar. Bekijk bijvoorbeeld de Decoratie-ladders van Sweetlivingshop.nl. Weet jij al waar jij de decoratieladder voor wilt gebruiken?

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam