Scandinavisch interieur, Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer met een stoere open DIY kledingkast


Scandinaviërs staan bekend om hun mooie lichte interieurs, maar ze zijn ook bijzonder creatief als het gaat om interieur & inrichting. Hier hebben we al eerder laten zien hoe leuk en stoer steigerbuizen kledingrekken zijn. Vandaag gaan we binnenkijken in een slaapkamer van een Scandinavisch appartement, waar ze die steigerbuizen hebben toegepast. Super stoer!

Slaapkamer met een stoere open DIY kledingkast

Het is de slaapkamer van een klein Scandinavisch appartement gelegen in Stockholm. Naast een mooie lichte interieur basis, vind je in het appartement heel veel leuke en originele interieur ideeën. Ook de slaapkamer is dus erg leuk ingericht en gedecoreerd.

Slaapkamer styling

Het bed is eenvoudig, maar de styling eromheen zorgt dat je ernaar kunt blijven kijken. Het bedlinnen, het gedecoreerde houten krukje, de zwarte wandlamp, de muurcollage met meerderde foto’s, de zwarte caféstoel, noem maar op. Ook de vensterbank is leuk gedecoreerd met terracotta potten, boeken en een grote ingelijste print. In de hoek van de slaapkamer hebben ze zelfs een super grote plant geplaatst.

Slaapkamer met een stoere open DIY kledingkast

DIY kledingkast van IKEA ladekasten en koperen steigerbuizen

De blikvanger van de slaapkamer wordt tóch wel gevormd door de kledingkast. Ze hebben namelijk een eigen creatie gemaakt, met aan de onderkant verschillende witte Nordli ladekasten van IKEA, terwijl aan de wand meerdere kledingroedes zijn gecreëerd. De kledingroedes zijn gemaakt van dikke koperen steigerbuizen en bijbehorende koppelingen. Ze geven de slaapkamer een super stoere uitstraling.

Slaapkamer met een stoere open DIY kledingkast

Bekijk ook onze 38 slaapkamer ideeën voor nóg meer mooie inspiratie foto’s en handige tips!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam