Tuininspiratie

Intiem balkon in een landelijk chique sfeer


Ben je liefhebber van landelijk chique, dan zal je onderstaand balkon geweldig vinden. Het is het balkon van een klein appartement van 49m2 gelegen in een landelijke omgeving in Zweden. Het appartement is landelijk chique ingericht met kleurtinten als wit, grijs en ecru. Deze stijl is niet alleen doorgevoerd in het interieur, ook het balkon is gedecoreerd in dezelfde stijl.

Intiem balkon in een landelijk chique sfeer

Het balkon grenst aan de kleine woonkamer. En juist omdat het een kleine woonkamer is, is dit balkon super fijn. Als de openslaande deuren open staan, kan het balkon als een verlengde van de woonkamer gebruikt worden. Het is bovendien een overdekt balkon, dus je kunt er ook gerust zitten als het regent.

Intiem balkon in een landelijk chique sfeer

Vlonders wit schilderen

De balkon balustrade is grijs geschilderd, net als het plafond. Dit hebben ze gecombineerd met mooie wit geschilderde houten vlonders. Deze vormen de perfecte basis voor de landelijke sfeer.

Hangstoel

Er is een knus hoekje gecreëerd met een super leuke hangstoel in bohemien stijl, een landelijke bijzettafel, en twee mooie houten lantaarns. Het langwerpig grijs vloerkleed geeft het balkon meer een woonkamer gevoel.

Bamboe rolgordijnen

Langs de randen van het plafond zijn bamboe rolgordijnen opgehangen. Een super leuk alternatief voor een zonnescherm. Het bamboe past niet alleen mooi bij de landelijke chique sfeer, het maakt het balkon ook knus en intiem.

Intiem balkon in een landelijk chique sfeer

Intiem balkon in een landelijk chique sfeer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam