Woonaccessoires

Rond vloerkleed


Vloerkleden kunnen dé laatste item zijn die je interieur mist. Een vloerkleed dat het zitgedeelte in de woonkamer afmaakt, onder de bank of de salontafel. Of misschien wel onder je mooie eettafel in de keuken. De meeste vloerkleden zijn rechthoekig van vorm, maar soms is het juist leuk om voor een rond vloerkleed te gaan. Benieuwd hoe leuk een rond vloerkleed kan zijn? Bekijk onderstaande inspiratie voorbeelden!

Rond vloerkleed

Rond vloerkleed

De voordelen van een rond vloerkleed

In sommige situaties is het zelfs beter om een rond vloerkleed te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een vrij vierkante ruimte? Een rond vloerkleed zorgt er namelijk voor dat het rechthoekige van de kamer wordt doorbroken, en staat daardoor nóg leuker in de kamer.

Een rond vloerkleed geeft je ruimte een speels effect, wat je niet hebt bij rechthoekige vloerkleden.
Het speelse karakter zorgt ervoor dat een rond vloerkleed niet alleen een leuk item is voor de woonkamer, keuken of slaapkamer. Ook in de kinderkamer kan het een leuke eyecatcher vormen. Plaats het bijvoorbeeld onder een stijlvolle hangstoel of gebruik het om er een leuke schommelstoel op te zetten.

Heb je ronde meubels, zoals een ronde eettafel of een ronde salontafel? Het leuke ronde effect kan je versterken door er een mooi rond vloerkleed onder te plaatsen.

Soorten ronde vloerkleden

Ronde vloerkleden heb je in verschillende formaten, materialen en kleuren. De bolletjes kleden zijn erg populair, vaak bestaande uit verschillende kleuren, maar soms ook met slechts één of twee kleuren. Ronde jute kleden kunnen ook super mooi zijn. En door de trend van berberkleden, zijn er ook hele mooi ronde berber vloerkleden verkrijgbaar.

Er zijn genoeg woonwinkels en merken die ronde vloerkleden in hun collectie hebben. IKEA, Karwei, Woonexpress en Loods 5 bijvoorbeeld. Maar je zou ook zelf een rond vloerkleed kunnen haken natuurlijk. Dan is het helemaal persoonlijk!

Rond vloerkleed

Rond vloerkleed

Rond vloerkleed

Rond vloerkleed

Rond vloerkleed

Rond vloerkleed

Fotografie: www.floorpassion.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam