Huis inrichting

Lichte ruimtes in huis


Dat ik van lichte ruimtes houd is denk ik inmiddels wel tot jullie doorgedrongen. Ik schrijf er vaak over omdat ik het persoonlijk zelf een hele belangrijke element vind voor een woning. En omdat we opzoek zijn naar een nieuwe woning zijn we elke dag weer aan het kijken of er weer wat leuks voorbij komt, maar ik heb een eis, en dat is dat het huis wel echt licht moet zijn! Een woning kan zo mooi zijn, maar zonder of met weinig licht is dat voor mij geen optie.

Lichte ruimtes in huis

Mooie lichte ruimtes in huis

Licht in elke ruimte is belangrijk. Het geeft je niet alleen een fijner gevoel, maar is ook beter voor je gezondheid, je gemoedstoestand en het doet een ruimte veel goeds. Namelijk dat het schoon en vooral ruim oogt. Ook niet onbelangrijk toch? Vandaag heb ik wat foto’s geslecteerd waarbij het licht zijn werk doet. Of het nou om de woonkamer, slaapkamer, badkamer of gang gaat, natuurlijk zonlicht is een mooie bijkomstigheid in je huis als je dat hebt!

Lichte ruimtes in huis

Lichte ruimtes in huis

Lichte ruimtes in huis

Lichte ruimtes in huis

Lichte ruimtes in huis

Lichte ruimtes in huis

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam