Kantoor, Modern interieur

Op deze entresol is een thuiswerkplek ingericht!


Een entresol, ook wel bekend als mezzanino, is een tussenverdieping halve verdieping met een open karakter. Je komt ze vooral tegen in woningen en andere panden, die te maken hebben met een hoog plafond. De entresol kan je op verschillende manieren gebruik maken, wat uiteraard ook afhankelijk is waar de entresol zich bevindt in de woning en hoe groot de entresol is. Als het groot genoeg is, zou je er zelfs een complete slaapkamer kunnen maken. Vandaag gaan we een entresol laten zien, waar een thuiswerkplek is ingericht!

Op deze entresol is een thuiswerkplek ingericht!

Hoog plafond

Dit project hebben we gevonden in de indrukwekkende portfolio van Free Space Intent. De interieur architecten hebben in Singapore een modern loft appartement ontworpen en ingericht. Een luxe loft appartement met een woonkamer, waar je te maken hebt met een super hoog plafond van hoger dan vijf meter. Ze hebben er dan ook goed gebruik van gemaakt, door er een entresol te creëren. Een halve verdieping met een open karakter, die te bereiken is met een super mooie op maat gemaakte trap.

Op deze entresol is een thuiswerkplek ingericht!

De verdieping zelf is voorzien van een mooie glazen balustrade, die het geheel erg luxe maakt. Daarnaast zorgt het glas ervoor dat het lekker ruimtelijk blijft.

Bureau en wandkast

De entresol is over de gehele breedte ingericht, maar het is niet heel diep. Voor een slaapkamer zou dus te klein zijn, maar het is een ideale plek om er een thuiswerkplek/thuiskantoor van te maken. Er is een groot modern wit bureau geplaatst, met genoeg werkruimte. Daarnaast is er aan de wand een op maat gemaakte wandkast geplaatst, bestaande uit zowel open vakken als dichte kasten. Een perfecte kast voor alle documenten en meer.

Maatwerk TV meubel onder entresol

De ruimte onder de entresol is ingericht met de maatwerk TV meubel. Deze TV meubel is voorzien van mooie houten schuifdeuren, waarmee je de meubel volledig kunt afsluiten. Een leuk en praktisch idee om je TV op een mooie manier te verbergen.

Op deze entresol is een thuiswerkplek ingericht!

Op deze entresol is een thuiswerkplek ingericht!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam