Huis inrichting, Industrieel interieur, Slaapkamer inspiratie, Woonkamer inspiratie

Industrieel appartement uit Taiwan


Houd je van stoere industriele interieurs met een vintage tintje? Kijk dan snel verder, want je zult de binnenkijker van vandaag helemaal te gek vinden. De interieur inrichting van dit appartement is ontworpen door de ontwerpers van CHI-TORCH Interior Design. Het appartement is gelegen in de Taiwanese hoofdstad TaiPei City en heeft een woonoppervlak van ongeveer 180m2. Een van de belangrijke doelen van de renovatie was om een aantal van de originele details van het 40 jaar oude pand te bewaren en te restaureren. Deze details hebben de ontwerpers gecombineerd met een heel stoer interieur!

Industrieel appartement uit Taiwan

Glazen wand in woonkamer

Stoere open keuken

Industriële details

De stoere originele details geven het interieur een verhaal en persoonlijkheid. Denk aan de rauwe bakstenen muren, die voor een gedeelte bedekt zijn met beton. De ontwerpers hebben het dusdanig gerestaureerd, waardoor je beide lagen goed kunt zien. Samen met de industriële stalen pilaren, geven ze het appartement een hele stoere industriële loft uitstraling.

Industrieel appartement uit Taiwan

Industrieel appartement uit Taiwan

Apartment-Refurbishment-07-850x567

Moderne voorzieningen

Het appartement heeft weliswaar de uitstraling van een industriele loft, maar het is ook voorzien van hele mooie, moderne en luxe materialen en voorzieningen. Er is bijvoorbeeld een grote glazen wand geplaatst tussen de woonkamer en het kantoor. En de flatscreen tv die aan een stalen pilaar is opgehangen is ook een geweldig idee. Super stoer om te zien! Daarnaast spelen stoere materialen zoals leer, staal en hout een hele belangrijke rol, die op verschillende manieren in het interieur zijn gebruikt.

Denk aan de tijdloze cognac leren bank, de industriële hanglampen boven de keuken, de met sloophout bedekte muur in de slaapkamer, het steigerhouten bureau, de stoere eettafel, noem maar op.

Cognac bruine leren bank

Industrieel kantoor

Industriële badkamer

Sloopthout muur

Vintage slaapkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam