Woonaccessoires

Mooie lantaarn hanglampen!


Hanglampen heb je tegenwoordig in heel veel soorten en maten. Industriële hanglampen, design hanglampen, vintage hanglampen, noem maar op. Één van de eerste hanglampen die ooit gemaakt zijn in de geschiedenis, zijn lantaarn hanglampen. Prachtige met papier gemaakte hanglampen. Vroeger werden de lantaarn hanglampen natuurlijk gebruikt in combinatie met kaarsen. Die bestaan nog steeds, maar er zijn ook heel veel mooie elektrische lantaarn hanglampen. Modern en tóch een beetje traditioneel. Leuk!

Witte bolvormige lantaarns hanglampen

Lantaarn hanglampen heb je in verschillende stijlen. Neutrale witte lantaarns in een ronde vorm zijn bijvoorbeeld erg populair. Die zijn verkrijgbaar bij heel veel bekende winkels en marken. Denk aan IKEA, Xenos, Hema, Karwei, etc. Mooie neutrale lampen die eigenlijk in alle interieurstijlen passen. Of je nou een modern interieur of juist een vintage interieur hebt. Zo’n ronde lantaarn hanglamp past in elke stijl.

Chinese en Taiwanese lantaarns

Naast neutrale lantaarn hanglampen, heb je ook Chinese en Taiwanese lantaarn hanglampen. Dit zijn de échte traditionele lantaarns. Een leuk idee om je interieur een Oosters tintje te geven. De Taiwanese lantaarn van OHMYHOME in een gebroken witte kleurtint is super mooi. En ook HKliving heeft sinds kort prachtige Taiwanese lantaarn hanglampen ontworpen en in hun collectie opgenomen.

De HKliving lantaarn hanglamp. Klik hier om het te kopen.

Taiwanese lantaarn hanglamp-ohmyhome

Dit is de mooie Taiwanese lantaarn hanglamp van OHMYHOME. Hij is hier verkrijgbaar.

Lantaarns ophangen

De lantaarn hanglampen zijn leuk om individueel op te hangen, maar het is ook leuk om meerdere lantaarns bij elkaar te hangen. Niet alleen een leuk idee voor de woonkamer of slaapkamer, maar vooral ook heel leuk voor een buitenruimte zoals de tuin, balkon of dakterras.

Het terras heeft een Oosters tintje gekregen door de verschillende mooie kleurrijke lantaarns!

Super mooi voor boven de eettafel! Deze mooie HKliving hanglamp is hier verkrijgbaar.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam