Industrieel interieur, Interieur ideeën

Leuke ideeën voor een stoer interieur!


De sfeer en een uitstraling van een interieur wordt vaak als woonwens doorgegeven bij een briefing aan bijvoorbeeld een interieurontwerper of stylist. Een warm, sfeervol en knus interieur behoort bijvoorbeeld tot één van de meest gevraagde opdrachten. Laatste jaren is daar een kleine verandering in gekomen. Naast een warm, sfeervol en knus interieur, willen steeds meer mensen juist een stoer interieur. Dat geldt vooral voor mannen, maar ook vrouwen vinden het niet erg dat hun interieur een stoer tintje krijgt. Vandaag willen we een aantal leuke ideeën met jullie delen voor het inrichten van een stoer interieur!

Leuke ideeën voor een stoer interieur!

Stoere materialen

Kleuren en materialen kunnen bepalend zijn voor de uitstraling van een interieur. Als het gaat om een stoer interieur, dan kan je daar in ieder geval heel veel mee bereiken, vooral met stoere materialen. Er zijn verschillende soorten materialen, die de laatste jaren heel erg populair zijn. Hout is een heel mooi voorbeeld, dat eigenlijk altijd een trend is. Leer is ook een materiaalsoort die je de laatste jaren steeds vaker tegenkomt in hele stoere interieurs. Daarnaast is er nog een andere materiaalsoort, die zéker niet mag ontbreken in een stoer interieur. En dat is natuurlijk staal! Zowel hout, leer en staal kan je op heel veel verschillende leuke manieren een plekje geven in huis. Hieronder gaan we er verder op in.

Stoere materialen

Stoere materialen

Stoere materialen

Hout

Hout kan altijd en overal, of het nou gaat om een warm en knus interieur of een stoer industrieel interieur. Hout is altijd een goed idee. Een houten vloer is het perfecte voorbeeld, één van de meest populaire vloersoorten. Met dezelfde houten planken, zou je ook een muur kunnen bekleden, die een ruimte zowel een warme, sfeervolle als een stoere uitstraling kan geven. Daarnaast kan je ook denken aan houten meubels. Een stoere robuuste tafel, een houten bank, een grote houten kast, noem maar op.

Hout

Hout

Hout

Leer

Als je kijkt naar interieurtrends, dan speelt leer zéker een belangrijke rol. Er zijn een aantal interieurtrends, die je massaal tegenkomt op leuke woontijdschriften, Instagram in Pinterest. Denk aan mooie leren deurgrepen aan kasten en deuren, leren banken, fauteuils en eetkamerstoelen, leren poefs, leren wandhaken, etc.

stoer interieur leer

stoer interieur leer

stoer interieur leer

Staal

En staal mag natuurlijk niet ontbreken in het rijtje stoere materialen in huis. Staal en stoer horen bij elkaar. Er zijn verschillende ideeën om staal een plekje te geven in huis. Dé staal trend van het afgelopen jaar zijn natuurlijk zwarte stalen kozijnen en stalen deuren. Misschien is dat zelfs dé woontrend geweest van het afgelopen jaar. Daarnaast kan je ook denken aan een stalen trapleuning, meubels met stalen onderstellen… Maar je kunt ook denken aan zwarten elementen die op staal lijken, zoals zwarte kranen, zwarte deurgrepen, zwarte douchekoppen.

stoer-interieur-staal (2)

stoer-interieur-staal (2)

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam