Industrieel interieur, Interieur ideeën, Klassiek interieur

Stalen deuren


Je zou het misschien niet zo snel denken, maar deuren kunnen heel veel invloed hebben voor de sfeer van je interieur. Strakke vlakke deuren passen bijvoorbeeld bij een modern interieur en paneeldeuren passen weer beter bij een klassiek of jaren ’30 interieur. Vandaag gaan we het hebben over stalen deuren, die steeds populairder worden. En wij begrijpen wel waarom!

Stalen deuren

Industrieel vs klassiek

In eerste instantie zou je misschien zeggen dat zwarte stalen deuren een stoere industriële sfeer uitstralen. Dat klopt ook zéker wel. Je ziet het bijvoorbeeld vaak gebruikt worden in stoere loft appartementen. Maar aan de andere kant passen stalen deuren eigenlijk in elk interieur. Of het nou gaat om een industrieel, modern of zelfs klassiek interieur. Sterker nog, een zwarte stalen deur staat bijzonder goed in een klassiek interieur.

Prijs

Staal en glas zijn dure materialen. Hierdoor zijn de prijzen van stalen deuren best hoog. Maar dit heeft ook te maken dat deze deuren meestal op maat gemaakt worden gemaakt. Sommigen willen bijvoorbeeld een enkele deur, anderen dubbele deuren die je open kunt slaan en je zou ook voor een schuifdeur kunnen kiezen. De prijzen zullen dus erg variëren van stalen deuren. De vanaf prijs zal rond €2000,- liggen en kan oplopen tot boven de €10.000,- als je de deur bijvoorbeeld wilt combineren met een gehele wand.

Stalen deuren

Stalen deuren

Stalen deuren

Stalen deuren

Stalen deuren

Stalen deuren

Stalen deuren

Stalen deuren

Stalen deuren

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam