Tuininspiratie

Het droom dakterras van Nina Holst!


Last Updated on september 24, 2018 by

Het is een tijdje geleden dat we een mooi dakterras hebben laten zien. Daar gaan we vandaag verandering in brengen. We willen jullie inspireren met het geweldige dakterras van Nina Holst van Stylizimo blog. Alle interieurliefhebbers zullen haar ongetwijfeld al kennen. Voor degene die nog niet weten wie ze is, even een korte introductie. Nina uit Noorwegen, was ooit met Stylizimo begonnen als hobby, maar het is inmiddels uitgegroeid tot een fulltime baan. Op het gebied van interieur en design is ze een echte influencer geworden. Het leuke is dat al haar foto’s door haar zelf zijn genomen. Dat geldt ook voor deze mooie foto’s van haar geweldige dakterras. Kijk snel verder en raak geïnspireerd!

Het droom dakterras van Nina Holst!

Dakterras verbouwing

Voor mensen die graag buiten zijn, is een fijne buitenruimte heel erg belangrijk. Nina is zo iemand. Toen zij haar woning had gekocht, was de woning al voorzien van een heel erg ruim dakterras. Maar voor Nina was het niet ruim genoeg. Daarom besloot ze haar dakterras uit te breiden tot een formaat dat maar liefst twee keer zo groot was! Niet alleen werd het dakterras groter, ze heeft nu heel de dag door zon. Het tweede gedeelte van het dakterras ligt iets hoger, waardoor Nina nu tot laat in de avond van de zon kan genieten. Ook niet onbelangrijk natuurlijk!

Het droom dakterras van Nina Holst!

Het droom dakterras van Nina Holst!

Het droom dakterras van Nina Holst!

Tweede woonkamer

Het dakterras werd bovendien volledig gerenoveerd. De gevel van haar mooie woning is volledig zwart geschilderd. Als vloer voor het dakterras heeft Nina gekozen voor houten vlonders. Mooie houten vlonders, die het dakterras super strak en modern maken. Passend bij de zwarte gevel, heeft ze ook stoere houten schuttingen genomen. En met dezelfde houten planken is zelfs een stoere op maat gemaakte l-vormige bank gebouwd op het nieuwe gedeelte van het terras. De bank is afgewerkt met comfortabele grijze zitkussens en mooie witte sierkussens. Dat gedeelte is een soort tweede woonkamer geworden met zwarte salontafel en stijlvolle stoelen. Je hebt daar bovendien een geweldig mooi uitzicht

Het droom dakterras van Nina Holst!

Het droom dakterras van Nina Holst!

Parasol

Ook de rest van de meubels en accessoires passen helemaal in diezelfde stijl. Zo is er een eethoek ingericht met een strakke moderne zwarte tuintafel met bijbehorende stoelen. Zelfs de parasol heeft een zwarte stang, gecombineerd met een mooi wit doek. De parasol is erg belangrijk voor Nina, omdat ze daarmee de nodige schaduw kan creëren op het terras. En tijdens de warme zomer in Noorwegen is dat wel echt nodig. Ben je ook op zoek naar een parasol voor je dakterras, tuin of balkon? Neem eens een kijkje op Parasol-shop.nl voor een uitgebreid aanbod.

Het droom dakterras van Nina Holst!

Het droom dakterras van Nina Holst!

Onderhoudsvriendelijke planten

Het is een super strak, modern en onderhoudsvriendelijk dakterras geworden. Dat was ook het doel van Nina. Desondanks wilde ze wel groen op haar dakterras hebben, het liefst heel het jaar door. Groen geeft het dakterras immers de echte sfeer van dat je buiten bent. Er is een gedeelte gecreeerd met een grindpad en een groot stuk grasmat met gedeeltes voor grote planten. Daarnaast heeft ze verschillende mooie grote plantenpotten met verschillende planten verspreid over het dakterras. In de zomer heeft ze er prachtige planten staan, die ze in de herfst en winter periode vervangt door andere planten.

Bron: Stylizimoblog.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam