Interieur ideeën, Meubels, Vintage interieur

Leren deurgrepen van Design Studio Nu


Ben je uitgekeken op je kast of je keuken? Zonde om deze weg te doen en te vervangen voor een nieuwe kast of nieuwe keuken. Er zijn gelukkig ook andere manieren om nieuw leven te geven aan je oude meubels. Je zou bijvoorbeeld andere deurtjes kunnen nemen of je zou het opnieuw kunnen schilderen. En wat je ook zou kunnen doen, wat eigenlijk nog veel simpeler is, is het nemen van nieuwe deurgrepen voor de deuren van de kasten of van je keuken. Eén van de interieurtrends die je het afgelopen jaar heel vaak ziet, zijn leren deurgrepen!

leren-deurgrepen-design-studio-nu

leren-deurgrepen-besta-kasten-ikea

Tegenwoordig zijn leren deurgrepen bij verschillende webshops en winkels te verkrijgen, maar we hebben leren deurgrepen gevonden die kwalitatief gezien met kop en schouders boven de rest uitsteken. We hebben het over de leren deurgrepen van Design Studio Nu. Design Studio Nu is een interieurontwerp bureau uit Delft van Tessa en Nathalie.

ikea-besta-leren-deurgrepen

Leren deurgrepen Handle en Grip

Toen zij een aantal jaren geleden op zoek gingen naar leren deurgrepen voor het interieurontwerp voor een klant, kwamen ze erachter dat die nog niet bestonden. Althans, niet zoals zij ze graag zagen. Daarom besloten ze die zelf te ontwerpen en te produceren. Esthetiek en kwaliteit waren belangrijke pijlers. Zij hebben twee ontwerpen, genaamd Handle en Grip. De Handle leren deurgrpen dienen dubbel gevouwen te worden zodat er een lus ontstaat, terwijl de Grip juist bredere deurgrepen zijn met twee bevestigingspunten. Zowel de Handle als de Grip deurgrepen zijn gemaakt van 3 mm dik Italiaans leer. Hierdoor zijn de leren deurgrepen erg sterk en ook zéker geschikt voor zwarte kastdeuren of zelfs de vaatwasser.

Met de leren deurgrepen kan je op een hele eenvoudige manier elke kastdeur een stoere chique vintage look geven. Dat kan voor een simpele IKEA kast, een grote kledingkast, een ladekast of de keukenkastjes.

De Handle en de Grip deurgrepen zijn bovendien verkrijgbaar in meerdere formaten en kleuren (bruin, zwart en grijs). Je hebt zelfs keuze uit drie verschillende kleuren voor de bevestigingsknoppen.

vintage-leren-deurgrepen

kastdeur-leren-deurgrepen

leren-deurgrepen-ladekasten

zwarte-leren-deurgrepen

leren-deurgrepen-kledingkast

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam