Kinderkamer inspiratie

Kinderkamer oppimpen doe je zo!


De inrichting van de kinderkamer pak je tóch net iets anders aan dan een normale slaapkamer. Een kinderkamer mag speelser, kleurrijker en ook een stuk vrolijker. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? En misschien een nog belangrijkere vraag, hoe krijg je dat op een eenvoudige manier voor elkaar? Dat laten we vandaag zien. We gaan namelijk binnenkijken in een kinderkamer die opgepimpt is met eenvoudige maar super leuke speelse, kleurrijke en vrolijke accessoires. Happy kidsroom!

Kinderkamer oppimpen doe je zo!

Polka dots behang

Zoals je ziet is het in de basis een hele normale rechthoekige kamer en een grote raam. Ook de alle kinderkamer meubels zijn vrij basic zoals het bed, de IKEA kasten en de wandplank. Voor het oppimpen van deze kinderkamer zijn kleinere details gebruikt. Het belangrijkste wordt gevormd door de wanden. Er is namelijk gekozen voor wit behang met kleine zwarte stippen. Deze polka dots geven de slaapkamer meteen al een speels effect.

Kleurrijke kinderkamer decoratie

Om de kinderkamer meer kleur te geven, zijn er drie items toegevoegd. Een slinger met kleurrijke pompons bij het raam, ingelijste kleurrijke posters, een papieren luchtballon en een kleurrijke ronde vloerkleed. Wat ook altijd een goed idee, is de opbergmand die gebruikt wordt om speelgoed op te bergen.

Kinderkamer oppimpen doe je zo!

Kinderkamer oppimpen doe je zo!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam