Rustiek interieur, Slaapkamer inspiratie

Rustieke slaapkamer met stoere details


Originele karakteristieke details zijn prachtig. Tegenwoordig kan je bijna alles nieuw namaken, maar hoe mooi het ook gemaakt is, ze zullen nooit dezelfde authentieke sfeer hebben als de echte originele details. Vandaar dat originele details erg gewild zijn. Indien nodig worden ze gerestaureerd en zoveel mogelijk in tact gelaten. Vandaag gaan we binnenkijken in een slaapkamer waar dat perfect is uitgevoerd. Geniet je mee?

Rustieke slaapkamer met stoere details

Originele details

Het is de slaapkamer van een karakteristiek appartement gelegen in Crema in Italië. Italie heeft veel prachtige karakteristieke panden die voorzien zijn van prachtige originele details. Ook hier heb je te maken met die mooie details. Met behulp van de interieurontwerpers van van Carmet Case, hebben ze de originele details gerestaureerd en in deze slaapkamer gecombineerd met mooie moderne materialen en voorzieningen.

Rustieke slaapkamer met stoere details

Houten balken, bakstenen muur en betonstuc

Het eerste wat opvalt in deze slaapkamer is het plafond. Een karakteristiek houten plafond, waarbij smalle houten balken gekruist worden door dikke rustieke houten balken. Zonder deze balken, zal de slaapkamer een hele andere uitstraling hebben. Dat geldt ook een beetje voor de bakstenen muur, die mooi gerestaureerd en bewaard is gebleven. Alle andere muren zijn bewerkt met een stoere grijze betonstuc, en gecombineerd met een sfeervolle warme houten vloer.

Wat ook erg mooi is, is de stalen deur. Een zwarte stalen deur, die perfect past bij de stoere karakteristieke sfeer in deze slaapkamer, net als de stalen kast in de hoek en het mooie vintage vrijstaande bad bij het raam.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam