Interieur ideeën

IKEA Malm hacks


IKEA heeft heel veel ladekasten in het assortiment. Van alle ladekasten is de Malm ladekast één van de meest populaire ladekast. Een eenvoudige minimalistische ladekast, die verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen en kleuren. Heel veel mensen gebruiken het als een normale ladekast, maar wist je ook dat je nog veel meer leuke dingen kunt creëren met de IKEA Malm kasten? Vandaag willen we de leukste IKEA Malm hacks laten zien. Welke vind jij het leukst?

IKEA Malm hacks

Ook als ‘normale’ dressoir kasten zijn de IKEA Malm ladekasten natuurlijk ideaal!

IKEA Malm hacks

Je kunt ook een bureau creëren met de IKEA Malm ladekasten als onderstel van het bureau.

IKEA Malm hacks

Nog een mooi voorbeeld van een IKEA Malm hoogslaper. De gordijnen die ervoor zijn opgehangen zijn ook een erg leuk idee!

IKEA Malm hacks

In deze slaapkamer zijn meerdere IKEA Malm ladekasten naast elkaar geplaatst, zodat er een zitplek gecreëerd kan worden bij de vensterbank.

IKEA Malm hacks

Nog een heel meel voorbeeld van een IKEA Malm hoogslaper, die perfect past in het nisje van een klein appartement.

IKEA Malm hacks

Hier is een hoogslaper gecreëerd met de IKEA Malm kasten voor de kinderkamer!

IKEA Malm hacks

Dit is één van de leukste hacks, die erg populair is. Met de IKEA Malm kasten worden er regelmatig inspirerende hoogslapers gecreëerd. Leuk voor de kinderkamer, maar ook een geweldig idee voor mensen die klein wonen!

IKEA Malm hacks

De IKEA Malm ladekast is erg populair als schoenenkast.

IKEA Malm hacks

IKEA Malm hacks

Een populaire combinatie, IKEA Malm ladekasten aan de onderkant en kledingroedes aan de bovenkant. Leuk voor in de slaapkamer of de inloopkast.

IKEA Malm hacks

Je kunt één IKEA Malm ladekast nemen, maar je kunt ook meerdere Malm ladekasten naast elkaar plaatsen. Er zijn platen verkrijgbaar bij IKEA, die je op de kasten kunt plaatsen, waardoor het lijkt alsof het één grote kast is.

Naast dat je de Malm kasten van IKEA voor verschillende doeleinden kan gebruiken, kan je het natuurlijk ook een leuke makeover geven. Klik hier om te zien hoe je jouw IKEA meubels kunt schilderen.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam