Industrieel interieur, Scandinavisch interieur, Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer omgeven door glazen wanden


Grote glazen wanden zijn super populair. Vooral in kleine appartement, waar glazen wanden de vaste wanden hebben vervangen. Hier hebben we daar een aantal geweldige voorbeelden van laten zien zoals deze slaapkamer of zoals de slaapkamer in dit inspirerend ingericht appartement. Hieronder zie je nog een voorbeeld van een slaapkamer waar de glazen wanden een hele belangrijk rol spelen. Hier gaat het zelfs verder, omdat het aan drie kanten omgeven wordt door glazen wanden!

Slaapkamer omgeven door glazen wanden

Licht en ruimtelijk

Dit is de slaapkamer van een appartement uit Kiev. Een klein appartement van slechts 45m2. Martin Architects heeft de opdracht gekregen om een interieurontwerp te maken. Ze kozen voor een mooie combinatie van Scandinavisch, vintage en industrieel. Er zijn stoere materialen gebruikt zoals vintage cognac leer en hout. Maar de grote blikvanger van het interieur wordt gevormd door de glazen wanden met zwarte stalen kozijnen, waarmee de slaapkamer is gecreëerd. Het ziet er niet alleen erg stoer uit, de glazen wanden zorgen er ook voor dat het appartement ruimtelijk en licht blijft.

Slaapkamer omgeven door glazen wanden

De slaapkamer is vrij ruim, en door de glazen wanden oogt het ook erg ruimtelijk. Het effect is nóg groter, doordat de buitenwand ook volledig bestaat uit grote ramen, die van de vloer tot het plafond lopen.

Op maat gemaakt houten bed

Op de vloer is er gekozen voor een sfeervolle lichte houten vloer. Dit hebben ze gecombineerd met een turquoise-groen-achtige muur. Een mooie kleur die geweldig past bij de rest van het interieur. Het bed is volledig op maat gemaakt hoofdbord van stoere rustieke houten planken. Aan de onderkant is het voorzien van grote ladekasten, terwijl het hoofdbord over de gehele breedte van de muur loopt. Het boomstam krukje en de Wishbone chair passen er ook mooi bij.

Slaapkamer omgeven door glazen wanden

Slaapkamer omgeven door glazen wanden

Bron: Bobedre.dk

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam