Kinderkamer inspiratie, Slaapkamer inspiratie, Woonaccessoires

10x Hema dekbedovertrek


Hema dekbedovertrek

Dat het belangrijk is om je slaapkamer leuk, sfeervol en comfortabel in te richten, dat hoeven we je niet te vertellen. De uitdaging is alleen hoe je dat zo effectief mogelijk kunt doen. Het is bijvoorbeeld altijd goed om na te denken wat je met de muren wilt doen. Wil je neutrale muren of ga je voor een kleurtje? Behang kan natuurlijk ook. Naast de wandafwerking, zijn er nog veel meer kleinere aanpassingen die invloed kunnen hebben op de sfeer en uitstraling van je slaapkamer. Het leuke is dat dit niet altijd veel geld hoeft te kosten. Je bed opmaken is daar het perfecte voorbeeld van. Het enige wat je nodig hebt is leuk beddengoed. En leuke dekbedovertrekken hoeven zéker niet duur te zijn. Wij hebben tien super leuke en betaalbare HEMA dekbedovertrekken in verschillende kleuren, dessins en formaten voor je op een rijtje gezet, waarmee elke slaapkamer of kinderkamer leuker gemaakt kan worden! Welke HEMA dekbedovertrek vind jij het leukst?

1. Verkeerspel peuterdekbedovertrek

We beginnen met twee peuterdekbedovertrekken. Want juist ook in kinderkamers en babykamers is een leuk dekbedovertrek een absolute musthave. HEMA heeft verschillende dekbedovertrekken voor kinderen. Wij vinden deze zo leuk, omdat op het dekbedovertrek een verkeerspel is afgebeeld. Naast dat het lekker zacht en comfortabel slapen is, kan je er dus ook leuk op spelen. Een ander voordeel is dat het dekbedovertrek van 120×150 cm dubbelzijdig gebruikt kan worden. De andere kant is namelijk effen blauw. Het dekbedovertrek is bovendien gemaakt van duurzaam katoen. Dat past dus helemaal in de duurzame woontrend van nu! Het is hier verkrijgbaar voor €12.50.

hema peuterdekbedovertrek verkeerspel

2. Roze kasteel peuterdekbedovertrek

Hoewel meisjes natuurlijk ook met auto’s kunnen spelen, zijn er ook heel veel meisjes die prinsessen helemaal te gek vinden. Deze roze kasteel dekbedovertrek mag daarom niet ontbreken in een prinsessenkamer. Net als het verkeerspel dekbedovertrek, kan ook deze dubbelzijdig gebruikt worden. De andere kant van deze dekbedovertrek is namelijk effen roze. Deze dekbedovertrek van 120×150 cm is hier verkrijgbaar voor €12.50.

hema peuterdekbedovertrek roze kasteel

3. Effen witte dekbedovertrek

Je hebt altijd een aantal basic kledingstukken, die je standaard in de kledingkast moet hebben hangen. Een wit tshirt of een grijze trui bijvoorbeeld. Hetzelfde geldt ook voor dekbedovertrekken. Iedereen zou een effen witte dekbedovertrek in huis moeten hebben. Deze witte 100% katoenen dekbedovertrek van hema voelt lekker zacht en comfortabel aan, waardoor een goede nachtrust gegarandeerd wordt! Het is hier verkrijgbaar in verschillende formaten van 140×200 tot 240×220, met een vanafprijs van €15.00. Naast wit, is deze dekbedovertrek ook in andere mooie kleuren verkrijgbaar zoals grijs, okergeel, groen en blauw.

hema dekbedovertrek effen wit

4. Okergeel dekbedovertrek met halve maantjes

Vind je een dekbedovertrek met een efffen kleur een beetje saai? Dan zou je een dekbedovertrek met een patroon kunnen nemen. HEMA heeft verschillende super leuke varianten verkrijgbaar met verschillende leuke patronen. Op deze okergele dekbedovertrek is een patroon met witte halve maantjes afgebeeld. Tóch liever een effen geel. Het enige wat je hoeft te doen is het dekbedovertrek omdraaien! Het is hier verkrijgbaar in verschillende formaten.

hema dekbedovertrek okergeel halve maantjes

5. Dekbedovertrek met patroon van kruisjes

Kleine kruisjes zijn een veelvoorkomend patroon in het interieur. Je ziet het bijvoorbeeld vaak terug op de muur, in de vorm van behang. Vind jij kruisjes ook helemaal leuk? Deze leuke witte dekbedovertrek met een patroon van kleine zwarte kruisjes is al vanaf €17.50 verkrijgbaar bij Hema. Klik hier voor meer informatie.

hema dekbedovertrek kruisjes

6. Grijs gestreepte dekbedovertrek

Strepen zijn ook altijd leuk. Deze HEMA dekbedovertrek met grijze strepen kan je dubbelzijdig gebruiken. Omdat de andere kant volledig effen wit is, heb je met met deze dekbedovertrek ook gelijk een basic in huis! Het is hier verkrijgbaar vanaf €17.50.

hema dekbedovertrek grijs gestreept

7. dekbedovertrek – zacht katoen – stippen groen

Als je van patronen houdt, dan mag een dekbedovertrek met een patroon van stippen natuurlijk niet ontbreken in jouw linnenkast. HEMA heeft een hele leuke dekbedovertrek met stippen in het assortiment, die verkrijgbaar is in verschillende maten. Daarnaast is het ook verkrijgbaar in de twee mooie kleuren groen en blauw, met witte stippen. Hier verkrijgbaar vanaf €17.50.

hema dekbedovertrek stippen

8. Botanisch dekbedovertrek

De botanische woontrend is al een tijdje aan de gang, en het blijft super leuk. Planten zijn altijd een goed idee in je interieur, ook in de slaapkamer. Maar naast echte planten, zijn er nog veel meer manieren om je slaapkamer een botanische sfeer te geven. Met een dekbedovertrek bijvoorbeeld! Deze luxe botanische dekbedovertrek van HEMA is gemaakt van katoensatijn, waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Het is hier in verschillende formaten verkrijgbaar vanaf €25.00.

hema dekbedovertrek botanisch

9. Cactus dekbedovertrek

Over botanisch en planten gesproken. De stoerste plant is natuurlijk de cactus! En laat HEMA nou net ook een heel leuk dekbedovertrek hebben met een enorme cactus. Het is hier verkrijgbaar in verschillende formaten vanaf €17,50.

hema dekbedovertrek cactus

View this post on Instagram

Spare bedroom #hema #renovatie #cactus #renovation

A post shared by Fromagian (@fromagian) on

10. Roze zwanen dekbedovertrek – zacht katoen – zwanen roze

Planten zijn leuk en mooi, maar dat geldt natuurlijk ook voor dieren. Ben je een liefhebber van zwanen? Dan zal je deze roze zwanen dekbedovertrek van HEMA helemaal te gek vinden. Ook deze dekbedovertrek kan je andersom gebruiken. Als je het omdraait, dan is het dekbedovertrek effen wit. Handig! Hier verkrijgbaar vanaf €17.50.

hema dekbedovertrek roze zwanen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam