Klassiek interieur, Scandinavisch interieur, Slaapkamer inspiratie

Eclectische slaapkamer van Sofie en Joakim


Kennen jullie ‘MTV Cribs’ nog, het TV programma waarin Amerikaanse celebraties hun gigantische villa’s laten zien. Jammer dat het niet meer bestaat, want het blijft leuk om binnen te mogen gluren bij bekende mensen. Gelukkig duikt er zo nu en dan een woning naar boven van celebraties, die te koop worden aangeboden. Zo zette Deense celebrity Sofie en Joakim hun appartement een tijdje geleden te koop. Een prachtig appartement van 163m2, die super leuk is ingericht. En bij de Cribs draait het eigenlijk allemaal om die ene ruimte, ‘where the magic happens’, de slaapkamer. Kom een kijkje nemen in de super mooie slaapkamer van Sofie en Joakim!

Eclectische slaapkamer van Sofie en Joakim

Betonstuc muren

Het stel heeft hun appartement ingericht met een eclectische interieurstijl, met gedurfde mooie materialen en kleuren door heel het appartement. Zo hebben ze de muren in de hal en de keuken roze geverfd en kozen ze in de woonkamer voor de combinatie van klassieke witte lambrisering en stoere grijze betonstuc. Het betonstuc hebben ze ook voor de muren in de slaapkamer gebruikt.

Eclectische slaapkamer van Sofie en Joakim

Bijzonder contrast

Het betonstuc vormt een heel bijzonder contrast ten op zichte van de karakteristieke details. Dit hebben ze gecombineerd met een volledig wit geverfde houten vloer, mooie klassieke meubels en accessoires en opvallende kunstwerken. Zo is er aan de grote betonstuc muur achter het bed een grote muurcollage gecreëerd van verschillende lijsten met schilderijen en prints. De gouden barok spiegel en het fluweel grijze bed zijn ook super mooi.

Eclectische slaapkamer van Sofie en Joakim

Inloopkast

De slaapkamer heeft ook een eigen inloopkast. Een volwaardige inloopkast, die zowel via de hal als de slaapkamer bereikbaar is. De witte houten vloer vind je ook terug in deze inloopkast, maar de muren zijn daar oranje geverfd. De grote muur is ingericht met grote maatwerk kledingkasten, met enorm veel opbergruimte. Daarnaast zijn er ook open kledingroedes gemonteerd, waar nóg meer kledingstukken aan gehangen kunnen worden. En aan de muur bij het raam, zijn verschillende open vakken opgehangen, die als een soort pronkkast worden gebruikt.

Eclectische slaapkamer van Sofie en Joakim

Bekijk ook onze 38 slaapkamer ideeën voor nóg meer mooie inspiratie foto’s en handige tips!

Bron: Boliga.dk

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam