Modern interieur, Slaapkamer inspiratie

Deze mooie slaapkamer heeft super stoere houten muur gekregen!


De meest populaire vormen van muurafwerking, zijn behangen en stucen. Daarom is het leuk om eens voor iets anders te kiezen. Houten wandbekleding is bijvoorbeeld een heel mooi alternatief. Het biedt een aantal hele goede voordelen. Zo kan je met houten wandbekleding gebreken aan de muur wegwerken, en wordt de akoestiek en isolatie verbeterd. Daarnaast zorgt houten wandbekleding ook voor een mooie, exclusieve en warme sfeer in je interieur. Dit kan je heel goed zien in de slaapkamer die we vandaag aan jullie laten zien!

Deze mooie slaapkamer heeft super stoere houten muur gekregen!

Familiewoning

Deze mooie slaapkamer is ontworpen door de interieurontwerpers en architecten van Yolo Bureau. Het ontwerpbureau uit Rusland heeft in Moskou een ruime woning ontworpen en ingericht met een woonoppervlakte van maar liefst 280m2. Een familiewoning voor een jong gezien met drie kleine kinderen. Het was een flink project geweest, die in totaal ongeveer een jaar heeft geduurd. Het grote voordeel is dat het een casco woning was, waardoor alles vanaf scratch opgebouwd kon worden. Het resultaat is inspirerend mooi, gekenmerkt met een interieur met open ruimtes, moderne strakke lijnen, en het gebruik van super mooie en stoere materialen.

Alle kinderen hebben een eigen kamer gekregen, die allemaal ingericht zijn met een andere stijl. Ook deze slaapkamer, de master bedroom, heeft een hele andere stijl gekregen. Je zou het kunnen omschrijven als modern, minimalistisch, maar vooral ook luxe, warm en sfeervol.

Deze mooie slaapkamer heeft super stoere houten muur gekregen!

Groot raam

Wat erg fijn is in deze slaapkamer, is dat er een super grote raam aanwezig is, die de slaapkamer voorzien van natuurlijke lichtinval. Daarbij hebben de ontwerpers mooie vouwgordijnen gekozen, die er super mooi bij passen. Omdat vouwgordijnen weinig plek in beslag nemen, lijkt de ruimte een stuk groter. Vouwgordijn bestellen kan bovendien altijd op maat. Hier hebben ze een kleur en een stof uitgekozen die perfect past bij de stijl van de slaapkamer.

Deze mooie slaapkamer heeft super stoere houten muur gekregen!

Houten wandbekleding

Op de vloer vind je een mooie warme houten vloer, die gecombineerd is met strak afgewerkte muren. Een kleine smalle muur is strak gestuukt en wit geschilderd en de grote muur is bekleed met strakke zwarte panelen. De blikvanger wordt gevormd door de muur waar het bed tegenaan is geplaatst. Die is namelijk volledig bekleed met houten wandbekleding. Super stijlvolle houten bekleding met een gevlochten structuur.

Deze mooie slaapkamer heeft super stoere houten muur gekregen!

De ontwerpers hebben in deze slaapkamer gekozen voor veel maatwerk oplossingen. Het stoere houten bed is op maat gemaakt, de strakke radiatorombouw is op maat gemaakt. En de grote inbouwkast met de hoogglans zwarte schuifdeuren is ook volledig op maat gemaakt. De maatwerk oplossingen geven de slaapkamer nog meer een luxe uitstraling.

Bron: Yolo-bureau.com | Fotografie: Svetlana Ignatenko

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam