Badkamer inspiratie

De badkamer en suite van Nikki en Adam


Bij Homes to love zijn we een hele leuke en inspirerende binnenkijker tegengekomen. Het gaat om de woning van Nikki Yazxhi, oprichter en editor van lifestyle website bellaMUMMA, die samen met haar man Adam, en hun twee kinderen Max en Zac, een prachtige woning in Sydney. Een vooroorlogse woning uit 1940, die volledig verbouwd is in een moderne familiehuis met maar vier slaapkamers. Naast een badkamer voor de kinderen, hebben Nikki en Adam ook een badkamer en suite ingericht in hun eigen master bedroom. Hieronder kunnen jullie een kijkje nemen in die mooie badkamer.

De badkamer en suite van Nikki en Adam

Radicale verbouwing

Heel lang hebben Nikki en Adam getwijfeld of ze naar een nieuw huis moesten verhuizen of dat ze hun huidige woning moesten verbouwen. Ze kozen voor deze laatste optie, en hebben in een jaar tijd hun woning radicaal verbouwd. Alles werd aangepakt. De kinderen kregen hun eigen slaapkamer, en voor hun zelf wilden ze een soort slaapkamer suite inrichten, waar ze middels een moderne strakke schuifdeur toegang hebben tot een eigen badkamer en suite.

Fijne kleine badkamer

Het is niet een hele grote badkamer, maar dat is ook niet nodig. Een praktische indeling en een mooi ontwerp hebben ervoor gezorgd dat het een hele fijne kleine badkamer is geworden. Zowel de wanden als de vloeren zijn volledig betegeld met stoere betonlook tegels. Er is een ruime inloopdouche ingericht met een smalle op maat gemaakte glazen douchewand, die helemaal tot aan het plafond loopt. In de inloopdouche is een vast bankje gecreëerd, een nisje in de muur, en de stoere zwarte inbouwdouche maakt het helemaal af.

De badkamer en suite van Nikki en Adam

Stijlvol sanitair

Ook het andere sanitair en accessoires passen heel mooi bij het stoere karakter van de badkamer. De grote ronde badkamerspiegel van Tegeldepot.nl bijvoorbeeld, en de prachtige bijpassende inbouwkraan boven de wastafel. De strakke witte zwevende badkamermeubel met wastafel hebben ze volledig op maat laten maken. En ook de kleinere details passen perfect bij de rest, zoals de zwarte designradiator aan de muur en de kleine handdoekhaken.

De badkamer en suite van Nikki en Adam

Bron: Homestolove.com.au | Fotografie: Maree Homer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam