Kantoor, Modern interieur, Woonkamer inspiratie

Inspirerend kantooridee in de woonkamer!


Veel mensen gebruiken hun woonkamer als werkplek. Sommigen werken graag aan de eettafel, anderen gewoon op de bank, en er zijn ook mensen die een werkplek hoekje inrichten in de woonkamer. Een klein bureautje, een bureaustoel en wat kastruimte. Werken in de woonkamer kan gezellig zijn, maar hoe je het went of keert, werken in een aparte werkruimte of kantoor zal altijd productiever zijn. Daar hadden de interieurontwerpers van interieur- en architectenbureau RUST een hele goede oplossing voor bedacht. Voor één van hun klachten, hebben zij namelijk een heel bijzonder thuiskantoor gecreëerd, in de woonkamer. Benieuwd? Kijk snel verder!

Inspirerend kantooridee in de woonkamer!

Modern appartement

Het ontwerp van het thuiskantoor in deze woonkamer is onderdeel van het Apt. No1, de realisatie van een modern appartement van 100m2, gelegen in Tel Aviv in Israel. Het centrale gedeelte van het appartement wordt gevormd door de combinatie van de woonkamer, de open keuken en de eethoek. En in de woonkamer, naast de eethoek, is dus ook een thuiskantoor ingericht.

Inspirerend kantooridee in de woonkamer!

Inspirerend kantooridee in de woonkamer!

Glazen wand met stalen kozijnen

Het is een apart thuiskantoor geworden, die volledig afgesloten is met grote glazen wanden. Hierdoor blijft het geheel ruimtelijk en transparant. Wat erg mooi is gedaan, is dat er een mooie ronde hoek is gecreëerd in de glazen wand, waardoor het een hele chique uitstraling heeft gekregen, vooral in combinatie met de stoere zwarte stalen kozijnen.

Inspirerend kantooridee in de woonkamer!

Kantoorinrichting

Aan de binnenkant zijn transparante inbetween gordijnen opgehangen, zodat het kantoor écht volledig afgesloten kan worden. Op die manier kan je ongestoord aan het werk, zonder dat je afgeleid wordt, met alles wat er in de woonkamer en keuken te zien is.

Inspirerend kantooridee in de woonkamer!

Inspirerend kantooridee in de woonkamer!

Ook de inrichting van het kantoor ziet er erg mooi uit. Er is een op maat gemaakte moderne zwarte kast gebouwd, waar heel veel spullen opgeborgen kunnen worden. Dit hebben ze gecombineerd met een mooi eiken houtenbureau en een luxe zwarte leren directeursstoel.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam